onsdag 29 oktober 2008

Köksrenovering 2

Här är några trivselbilder från hemmet för närvarande. Borde glädje varje pedant som inte har det så hemma hos sig. Var sak på sin plats så småningom.Vy från gästrummetHär har jag diskat senaste veckanOch här har jag lagat mat

Inte nog med att skåpluckorna är uppsatta bak och fram (jag är ju tvungen att ha dem tills de nya anländer om någon månad i bästa fall) - den nya eleganta rostfria köksfläkten var för bred så den gick inte in i det för denna tingest avsedda hålet. Jag är innerligt tacksam att det inte var vi som mätte utan kökspojken...

Det kommer förhoppningsvis en ny samtidigt som luckorna. Mig gör det inte så mycket - det var tre år sedan min gamla slutade att fungera så någon månad mer eller mindre kan vara detsamma...

Men spisen och diskbänken och diskmaskinen fungerar. Yippeeeee!!!

7 kommentarer:

Bloggblad sa...

Såna här bilder älskar jag! Då känner jag verkligen att jag har bättre ordning i mitt ganska slarviga hem... :)
(Fast jag har diskat och gjort fint i köket i dag, och om Gud vill och jag orkar, ska hemmet bli städat i morgon!)

Musikanta sa...

Bloggblad:
Det var ju det som var meningen! Att få andra att uppskatta och glädja sig över sina välskötta och prydliga hem...

Nu återstår bara att stoppa in alla saker i hyllor och lådor. På min nya fina häll får jag inte använda aluminiumkastruller så alla dessa får jag gömma i någon flyttkartong och så småningom lämna till återvinningen när MM har glömt bort dem.

Bloggblad sa...

Har han verkligen koll på antalet kastruller??? Om det så gällde liv och död skulle inte Per ha den blekaste aning om hur många eller vilka kastruller vi äger - trots att han diskar dem ibland. Aluminiumkastruller gjorde jag mig av med när jag blev vegetarian och lärde mig en massa om hur farliga de är. Men en har jag kvar! Tjockbottnad - den enda som går att göra sås i.

Anita sa...

Hej Musikanta! Har du varit här och fotat i mitt hus? Hur kom du in?
Det påminner mej om att jag måste städa nästa vecka - fy så tråkigt! :(

Musikanta sa...

Anita:
Jag läser just nu biografin om Ingrid Bergman. Hon älskade att städa (hon behövde väl inte göra det så ofta, antar jag).

Men visst är det skönt när det är snyggt och rent överallt! Synd bara att det inte håller sig så länge...Kram och lycka till med din städning!

Marskatten sa...

Men så hemtrevligt det verkar Musikanta!
Hehe
Jag förstår att du i normala fall inte har det så rörigt, men tänk...det finns många som alltid har det så omkring sig...

Musikanta sa...

Marskatten:
Jag vet! Såg några program om "Rent hemma" eller vad de hette på fyran och fick städdille några dagar efteråt. Trodde att jag hade små djur överallt i skåpen. Men hittade som väl var inga.

Nu, i samband med att jag varit tvungen att röja ut i alla skåp och lådor har jag slängt massor... Jätteskönt! Ungefär som du har gjort i flytten antar jag.