torsdag 4 februari 2010

Award

Jag har fått en Award av Christel! Det är ju alltid roligt att få lite uppmuntran för sin blogg, jag är inte bortskämd med det. Fast å andra sidan får jag ju väldigt många trevliga och rara kommentarer som också gläder mig mycket.


Nu är det så att det är vissa villkor behäftade med denna utmärkelse. Du ska skicka den vidare till sju stycken bloggvänner och även berätta sju saker om mig själv som de flesta inte känner till.

Jag skickar denna Award vidare till några av de bloggvänner som ofta kommenterar vad jag skriver. Bloggblad och Annika får ingen trots att de är en av min bloggs flitigaste läsare eftersom jag vet att de inte skickar utmärkelsen vidare. De har ju sådana mängder av bloggläsare att de har svårt att välja ut några enstaka… Vardagmedbarn och Mirren får en muntlig per telefon varje dag.

De här bloggvännerna är de som kommenterat i min blogg den senaste tiden och vars bloggar jag tycker om att läsa:

Eleonora, Evatina-beth, Grekland nu, Londongirl, Marianne, Miss Gillette, Olgakatt

Sen skulle jag berätta sju saker om mig själv som kanske inte många vet om:

1. Är barnsligt förtjust i vackra och bra plastburkar/askar.
2. Skulle aldrig laga mat själv om jag slapp.
3. Gillar inte att man tuggar tuggummi.
4. Faller lätt pladask för män som har vacker eller säregen röst.
5. Är helt ointresserad av all sorts trädgårdsarbete.
6. Drömde om att bli jazzpianist i ett band när jag var ung.
7. Spelade på 205 olika förrättningar och gudstjänster under förra året.

18 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Hej raring! Tack för utmärkelsen som gläder mycket.

Jag sällar mig dock också till gänget som inte tänker skicka vidare -- jag är ointresserad av allt vad bloggalor och tävlingar heter, har inte ens en bloggrulle på min egen blogg eftersom sållning ju automatiskt innebär vrakning.

Sju saker om mig själv som inte många känner till skulle jag förstås kunna klämma ur mig, men jag vet att jag redan har gjort det en gång för ett par år sen och _fler_ än sju okända saker om mig kan det väl ändå inte finnas?

Bloggblad sa...

Punkt 2 - 3 - 4 - 5 skriver jag under på.

Jag håller med om att det räcker att nån läser ens blogg och kommenterar ibland, det är jättekul - det är ju det som uppmuntrar att fortsätta skriva.

Jag har också vid ett par tillfällen skrivit listor om okända saker - och delar av mina egenheter kan man ju läsa om direkt i bloggen...

Nu ska jag plocka undan lite i köket... kommer en måttagare från samma firma som ni hade. Rena slumpen att han var ensam i affären när vi kom dit och hade tid att visa och prata... De har ju ungefär samma grejer i alla affärer. Han hade hört talas om dina luckor!

Miss Gillette sa...

Wow -- tänk att vara hon med de lokalt berömda skåpluckorna! :-D

Snygg snöbild förresten. Man blir lite ödmjuk inför dessa väldiga massor.

Musikanta sa...

bloggblad:
Jag skickar vidare enbart för att få lite fart på bloggläsandet. Skickar man aldrig vidare kommer det ju att upphöra helt. Inte skickar man iväg en award så där till nån alldeles av sig själv...

Jag tycker dessutom att skicka iväg en sådan till dem som har idats läsa vad man skrivit på sistone kan vara som ett litet extra tack. Men, det är klart, har man 35 som kommenterar är det inte så lätt. Med i medeltal fem kommentatorer till varje inlägg är valet inte så stort.

Kul att ni valde Norddesign! Jag älskar mitt kök - att det blev ut- och invända köksluckor från början var ju en ren olyckshändelse.

Du har ju inte så mycket köksbänk som jag, så du kan helt klart kosta på dig sten till bänken. Det är ju inte varje dag man får ett nytt kök! Och i den slutliga räkningen kommer det inte att märkas.

Hade jag kunnat ha en stor ny spis, hade jag beställt en som Mirren har, med två ugnar. Fantastiskt bra när man har gäster t.ex.

Musikanta sa...

Miss Gillette:
Jag läser din blogg med stort nöje, även om jag ibland inte riktigt hänger med i de språkekvilibristiska svängarna, haha!

Anledningen till att jag har en lista med länkar är att jag ibland måste försöka att läsa igen hos de som kommenterar hos mig. Och då är det lättare att ha länkarna på bloggen och beta av en efter en...

När man som jag inte har särskilt många som kommenterar (se kommentar till Bloggblad) är det faktiskt inte fråga om att välja och vraka :-)

Det här med sju saker om sig själv är väl mest på skoj - det var rätt kul att tänka efter vad jag INTE har berättat om mig själv på bloggen.

Sen finns det ju alltid många ledsamma och tråkiga saker som hänt i ens liv som jag ALDRIG någonsin skulle kunna tänka sig att lägga ut som en del gör...

Musikanta sa...

Bloggblad:
Jag trodde faktiskt att du var en amatörhortonom...

Musikanta sa...

Miss Gillette:
Haha, det fanns inte EN enda punkt som stämde...

Annika sa...

BUHU!!! jag fick ingen ;-))
Nej, men det är SANT, musikanta. jag skickar dem aldrig vidare. Jag har lite svårt för awards...och det känns som om man gör fel då man väljer ut. ELLER, jag känner så. Sen blir man ju glad när man fpr utmärkelser, såklart...
Jätteglad.
men min blogg är en kyrkogård. Dot kommer de för att dö...
Jag KAN helt enkelt inte föra dem vidare.
Alla mina läsare och bloggvänner RULE!!!!!!!!!!
Grattis till Musikanta!! Jag är glad att du fick. Du är värd alla utmärkelser du kan få!!!
Stora kramar!!!!

olgakatt sa...

Jag tackar, kära Musikanta! Mina sju saker kan du läsa på min blogg - jag fick en utmärkelse redan förra veckan! Så nån vidareskickning blir det inte från mig heller, jag skickade 7 sist!
Men det var jättegulligt av dig!

Eleonora sa...

Tack söta Ingrid för den fina Awarden, som jag faktiskt redan har fått i år av Helena. Men tusen tack för uppmärksamheten!

Kul att få veta litet mer om dig. Antar att din man har en vacker röst. eller? Men vad du arbetar mycket - många spelningar var det!

Kram och ha det gott.

Musikanta sa...

Annika:
Du är den första som jag skulle skickat utmärkelsen till - och så Bloggblad förstås - om jag inte hade vetat att den skulle självdö hos dig.

Men vad jag förstår, så vill de flesta inte skicka vidare så när/om jag någon gång skulle få någon mer så får den självdö också hos mig...
Varm kram/M

Musikanta sa...

Olgakatt:
Jag har varit dålig på att läsa bloggar på senaste tiden, märker jag. Men nu har jag i alla fall läst om dina sju saker. Varför ringer den franske krögaren varje år och bjuder på middag? Jag blir nyfiken...

Eleonora:
Du kan väl samla på alla din Award och sätta ut dem i kanten på din blogg...

Det stämmer att MM har en ovanligt stark och vacker röst - det var väl det första jag föll för hos honom.

Andra manliga röstfavoriter är Anthony Quinn och Henry Kissinger samt Ulf (INTE Olof) Palme för länge sen...

Det blir inte så många spelningar i år eftersom man äntligen har tillsatt en ny kantor i Ringarums församling där jag har vikarierat så mycket. Men det kan ju vara skönt med lite lugn och ro för omväxlings skull...
Varm kram/M

Saltistjejen sa...

Vad roligt att läsa!
haha jag är också svag för just röster!!! :-)
OCH askar.....
Hoppas du får en fin helg!
kram!

Musikanta sa...

Saltistjejen:
Kul att du tittade in! Jag har varit dålig på att läsa hos mina bloggvänner på sistone, men jag ska ta skadan igen. Måste kika in och se hur du och lilla Ella har det!

Jag föll pladask för MM som har bland de vackraste röster jag vet. Annat också förstås...
Många kramar/M
PS. Jag trodde jag var ensam om att gilla askar :-)

Evatina-beth sa...

Jag är verkligen imponerad av antalet spelningar du haft. Jätteduktig! Jag antar att du tycker att det är kul och inte bara ansträngande uppdrag.

Musikanta sa...

Evatina-beth:
Jag tycker att det är väldigt roligt att spela och det är också roligt att känna sig "behövd".

Det som var ansträngande med min kantorstjänst tidigare - planering av musikgudstjänster, körövning på kvällarna och framför allt barnkören - är ju borta.

Men det blir lugnare framöver eftersom den vakanta kantorstjänsten, i den församling som jag vikarierade i, är tillsatt sedan 1 februari.
Kram/M

Marianne sa...

Oj, men OJ, TACK! Ja, men det skrev du ju hos mig, och det gick tydligen in i ena ögat och ut genom det andra. Nu måste jag verkligen ta och skicka det här vidare, i morgon! Jag fick den ju av Fröken Anki också för ett tag sedan. Snacka om att självdö när jag glömmer bort vad det är jag ska göra!

Men det ÄR svårt det där med vem man ska skicka till, för jag gillar ju ALLA jag läser hos. Annars hade jag inte läst ...

Haha, jag tuggar inte ofta tuggummi, men när jag väl gör det tuggar jag frenetiskt för att få ur smaken och när den är slut efter cirka 20 sekunder så kan jag bara inte ha kvar det i munnen, jag hade dött rysningsdöden!

Kram!

Musikanta sa...

Marianne:
Jag har bestämt mig för att inte skicka vidare en award om jag eventuellt skulle få någon mera.

Det känns dumt att välja ut bara några stycken när man tycker bra om alla bloggvännerna man brukar läsa hos.

Men man kan ju berätta lite hemlisar om sig själv i alla fall...