lördag 6 december 2008

Min blogg har fått en utmärkelse

D.v.s. min blogg har fått en, från Grekland nu. Jag tackar så varmt och tar emot den med glädje. Det finns dock regler kring detta och det är att jag ger utmärkelsen vidare till sju andra bloggare. Vilket är väldigt svårt eftersom jag läser alla bloggarna i min lista och några till - Rutan, Elisabet, Madicken och Carpe Diem t.ex - med ungefär lika stort intresse.

Några stycken som jag ofta läser och som skickar kommentarer till mig ibland är följande: Bloggblad och Mirren allra först, vilket inte är så konstigt eftersom jag ofta träffar dem båda IRL.

Sen skulle jag gärna ge awarden tillbaka till Grekland nu, men det kanske man inte brukar göra? Vidare till Marianne i Egypten, till Eleonora och sen till Marskatten och Miss Gillette. Sista awarden får Tant Lila, vars blogg jag tycker är omväxlande och mycket läsvärd även om hon inte besöker min så ofta...

Reglerna:

1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.

2. Länka till den bloggen du fick den ifrån

3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.

4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden

19 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag tackar allra mjukast! Men... jag har så himla många favoriter att jag inte kan välja ut några. Har prövat, men det blev en lista på över 20 namn...

Musikanta sa...

Jag förstår ju att jag inte är den enda som har skickat dig en award.

Det är klart att du inte kan skicka runt till alla som har sänt dig sådana - då skulle du ju inte hinna göra något annat alls...

Men du tillhör ju mina absoluta favoriter, så jag kan ju inte förbigå dig, eller hur?

tant lila sa...

Tack, snälla Musikanta! Jodå, jag läser visst din blogg, men det är inte alltid jag kommenterar. Jag får fundera till i morgon vem jag ska ge den vidare till!

Anonym sa...

Tack snälla! Så glad jag blir! Ska försöka läsa och följa instruktionerna.
Kram

Eleonora sa...

Kära Ingrid! Tack rara du för trevlig award. Jag blev sååå glad att finna den så här på söndagsmorgonen. Har precis tagit ett medicinpiller. Då får jag inte äta, gå och lägga mig på ½ timme, så då passade jag på att öppna bloggen och fann denna glada överraskning. Ska försöka skicka vidare. Skön söndag önskar jag dig!

Marianne sa...

TACK söta du! Vad glad jag blir! Och faktiskt på min födelsedag (i går) också! En jättefin födelsedagspresent med andra ord!

Vad roligt, då kan jag ge vidare till ytterligare sju bloggare, det finns ju så många bra! Du stod visserligen på listan, men som du säger brukar man ju inte ge tillbaka i samma omgång, så då får du väl vänta ett varv innan du får av mig : )

Ha nu en jätteskön söndag, fast jag misstänker att du ska iväg och spela på hundra olika ställen. Själv ska jag nu passa på att läsa ikapp mig hos dig innan jag börjar jobba igen.

KRAM!

Musikanta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Musikanta sa...

Tant Lila:
Roligt att höra att du läser min blogg emellanåt. Man har inte alltid lust att kommentera, man är rädd för att det kanske kan tas illa upp t.ex.

Din egen blogg är mycket omväxlande och trevlig att läsa - spännande också att ta del av småstadsintrigerna och av dina tankar och funderingar...

Ju mindre orter, desto mer intriger skulle jag tro.

Musikanta sa...

Marskatten:
Kul att du uppskattade min award! Ser fram emot ditt nästa inlägg. Stor kram tillbaka/M

Musikanta sa...

Eleonora:
Roligt att blev glad för denna lilla uppmuntran - du som själv är så positiv och skickar så många kramar till mig. Det får man aldrig för många av!

Vilken tur att man har bloggen när man varken får äta eller sova...
Skickar en stor kram tillbaka/M

Musikanta sa...

Marianne:
Det är alltid roligt att läsa din blogg. Jag som aldrig har varit i Egypten lär mig en hel del om landet genom dig!

Stort GRATTIS på födelsedagen så här i efterskott. Mirren fyller år idag så då är det lätt att komma ihåg i fortsättningen att du fyller dagen innan!
Stor kram tillbaka/M

tantlila sa...

Musikanta, du måste vara bland de sju som jag ger utmärkelsen vidare till, fastän jag har fått den av dig.Jag tycker alltid att din blogg och dina kommentarer lyfter och det är viktigt!
Ja, småortsintrigerna är otroliga. Jag är född och uppvuxen i Malmö, så jag känner mig fortfarande lite utanförstående, fast de smittar!

Musikanta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Musikanta sa...

Tantlila:
Har själv bott i Lund fem år under min studenttid och under mitt första äktenskap. Vi var ofta i Malmö hos min svärmor som bodde i Ribersborg - och åkte till Köpenhamn förstås! Trevlig stad, i synnerhet sedan bron byggdes...

Tack för vänliga ord om min blogg!

Elisabeth sa...

Tack snälla, för den fina utmärkelsen! Med ödmjukhet tar jag emot den från dig... du, som jag tycker skriver så bra!
Men jag måste vara ärlig och säga att jag nog inte kommer att skicka den vidare... därför att då skulle jag vilja skicka en utmärkelse till alla mina bloggvänner... alla ni som betyder så mycket för mig nu. I en tid då jag behöver det. Min önskan är att det kommer en annan tid... en tid då jag kan ge tillbaka till er.
Så tack underbara vän, för den fina utmärkelsen! Jag blev glad, och kommer att vårda den ömt. Tack snälla...

Varmaste kram...

Musikanta sa...

Elisabeth:
Jag håller med dig! Nästa gång (om jag någonsin får någon utmärkelse mer) kommer jag att behålla den alldeles för mig själv och bara glädjas åt den som du och Bloggblad.

Att skicka vidare till några stycker bara - när man läser alla bloggvänner med lika stort intresse - känns ungefär som när man valde lag i gymnastiken när man gick i skolan.

Alltid var det någon som blev ledsen för att den inte blev vald bland de första...

Musikanta sa...

Elisabeth:
Här kommer en varm kram till dig!

Miss Gillette sa...

Tackitacktack för utmärkelsen, det värmde som en nybakt lussekuse med dubbel mängd saffran i degen!

Emellertid tänker jag inte hålla på och bolla vidare några utmärkelser. Jag vill inte peka ut vissa och utelämna andra -- det är också av det skälet som jag valt att inte ha någon blogglista på min blogg. Jag säger som bloggblad: i så fall vill jag ge alla varsin utmärkelse och det blir alldeles för många.

Musikanta sa...

Miss Gillette:
Du får samma kommentar som jag skickade till Elisabeth här ovanför!