tisdag 9 augusti 2011

Hjälp!

Bilden är från en av mina favoritkonstnärer - Pia Olsen i Köpenhamn

Varför kan jag inte besvara mina kommentarer på min nya blogg Bantamedmusikanta, utan blir utkastad av Blogger när jag försöker. Detsamma gäller även några av mina bloggvänner. Inga problem med att logga in på Google f.ö. med min vanliga e-postadress och lösenord.

I kommentatorsbåset finns inte alternativen ”namn/webadress” eller ”anonym”, som jag ibland får använda för att kommentera hos mina bloggvänner. På min vanliga blogg har jag för det mesta aldrig behövt välja profil. Om det händer någon gång använder jag "namn/webadress".

Någon som vet hur man ska bära sig åt? Jag har tittat på sidan ”Översikt” på Blogger, som em föreslog, men begriper inte så mycket av det som står där. Jag har lagt in alla mina personliga uppgifter till Google också, men det verkar inte hjälpa.

Jag undrar också hur man får en annan signatur än bloggens. Skulle gärna skriva någon annan signatur än: "bantamedmusikanta sa"...

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Förmodligen tycker blogger precis som jag: Du behöver inte banta. Därför ställer den till trassel för dig!

Kan meddela att dragspelsmusiken förra veckan var som ljuv balsam för öronen jämfört med dagens eländigt tråkiga plingande på en gammeldags gitarr som inte kunde överrösta min tinnitus. Sen kom orgelmusik som dränkte både mig och tinnitusen...

Så många gånger har jag inte tittat på klockan på evigheter!

Maggan sa...

Hej Ingrid! Jag hade trassel med kommenterandet, men när jag bytte från Explorer till Chrome, så funkar det hur bra som helst. Prova att ladda ner Chrome eller Foxfire så kanske det löser problemet.

Lycka till!

Musikanta sa...

Bloggblad:
Det gläder mig att höra - jämförelsen menar jag! Jag tror också att folk alltid uppskattar att vara med och sjunga - vi ska ta med mer allsång nästa gång Mina Vänner ska spela.

Musikanta sa...

Maggan:
Du är en pärla - det gick bra!
Många kramar från Ingrid