tisdag 22 januari 2008

Före - efter

För någon tid sedan lovade jag att visa några kort på mitt arbetsrum före och efter städning. Detta för att inspirera andra till jämförelser. Svärsonen hade också anmärkt på fotot i artikeln om mig i lokaltidningen för exakt en vecka sedan att det var stökigt på arbetsbordet. Jag plockade alltså fram både dammsugare och dammvippa. Längst tid tog som vanligt att stuva undan allt som låg framme, sätta in papper i pärmar etc.
Före Efter Men nu undrar kanske någon vart alla papper och alla saker som låg på skrivbordet tog vägen. Om man snurrar på stolen är mysteriet löst. Här finns allt!

4 kommentarer:

Mirren sa...

Oj, nu blir jag imponerad. Måste genast tipsa maken (läs Musikantas svärson alias "brackig borgare" om detta). Kanske är något för hans städblogg till och med.

Vad fint det blev! Det var mitt nyårslöfte att hålla bättre ordning på mitt skrivbord...

aurorabuddha sa...

Ha ha! Jag hann bli imponerad av ditt rena skrivbord! Tills jag sag den sista bilden... :o)

Nar jag stadar flyttar jag ocksa allting nagon annanstans. Oftast ut i garaget. :o/

Pa fredag skriver vi om vatten, vet du!

Musikanta sa...

Mirren: såg du inte sista bilden? En vacker dag ska jag ta itu med bokhyllan också. Kanske i sommar.
aurorabuddha: I vårt garage måste man kliva över grejer för att komma fram. Vi har nämligen ingen vind att stoppa undan saker på utan allt som man bara inte kan slänga finns där. Där har aldrig någonsin kommit in någon bil. Det kanske blir en sporre med före och efter bilder där också. Fast det är för kallt just nu att göra något. Som väl är.

Bloggblad sa...

Eja, vore jag där. Vid eget städat skrivbord, alltså...