lördag 29 juni 2013

809 lördagstema show&Tell – Halvårskoll januari - juni 2013

Det är jag själv, Musikanta, som ansvarat för lördagstemat i juni. Övriga deltagare finns listade till höger i bloggen. Med detta inlägg tar jag time out från lördagstemat, åtminstone tills fram i höst någon gång.

Som vanligt har det hänt mycket sen i januari. Tiden går fortare och fortare ju äldre man blir – det känns åtminstone så. Här kommer några bilder för att uppdatera minnet.

JANUARI


Promenad i vår lilla stad - Söderköping. Blir kanske en tavla så småningom. (Bilderna går att klicka större.)

FEBRUARI


Andra söndagen i fastan. Jag ackompanjerar Maj-Grets kör i Sankt Laurentii kyrka. Spelar även orgel i mässan.

MARS


Mirren och jag på väg till Hilma af Klints utställning på Moderna muséet.

APRIL


Caspar, Casimir och Iris på Lilla Akademiens avslutning. Lägg märke till den hemsydda trollkarlsmanteln!

MAJ


Kungsträdgården i maj. 

JUNIEn strålande föreläsning av Dick Harrison fick vi uppleva när vi gjorde en medeltida rundvandring en lördagseftermiddag
i Söderköping 

Om någon undrar var min länklista har tagit vägen så tog jag bort den av misstag IGEN. Det tar tid att lägga in alla adresser igen. Jag lär mig aldrig, det är tredje gången tror jag som det händer.

6 kommentarer:

Karin sa...

Fin halvårssummering! Men länklistan ligger ju där, eller? Fast vänta nu, du menar lördagsbloggarlista? Den brukar jag bara kopiera, från lördag till lördag. Funkar inte det?

Musikanta sa...

Karin:
Nej det är bara min blogglista. I länklistan hade jag en hel del adresser som jag inte brukar kommentera hos, men som jag ibland går in och kikar hos.
Det brukar tendera att bli så många bilder i halvårskollen, att jag tänkte att försöka hålla mig kort den här gången.

Ingrid som önskar dig en skön helg. Själv är äldsta yngsta barnbarnet Casimir hos oss den här helgen, så den blir ganska omväxlande.

Pysseliten sa...

Härliga bilder och ett fins Söderköpingsmotiv! Jag jobbade en sommar på Storängen och bodde i loftgångshusen som ligger i området ovanför, inte alls lika pittoreskt.

Musikanta sa...

Kan förstå att det inte var särskilt pittoreskt att jobba på Storängen. Nu är alla gamla invånare på institutionen där utflyttade i samhället och alla husen omgjorda. Det största till kommunhus och något till skola.
Kram

Pettas sa...

Härlig, härlig första bild!:)
Ett halvår rinner iväg som ingenting om man har intressanta saker för sig. Den människa som bara sitter upp och ner på en stol och inget annat kan, får säkert tiden lång. Man får vara verkligt glad över att man är frisk och kan vara på farten.

Ha en fin helg!
Kramar

Musikanta sa...

PettasKarin:
Tack Karin! Det blir kanske en tavla så småningom - inte riktigt så intensiva färger då förstås...

Jag förstår inte hur jag hann med att jobba på den tiden - jag har ju inte en sekund ledigt numera :-).
Just nu är Casimir hos några dagar och då hinner jag nästan ingenting annat än att laga mat och vara med honom. Förstår inte hur Mirren klarar av TRE barn plus jobba!!!
Många kramar från Ingrid