fredag 12 juni 2009

Indraget fredagstema


På hemväg från Mirrens promoveringen (obs. kameran!)

Till alla kära fredagstemabloggare vill jag bara meddela att jag inte kommer att delta mer i fredagstemat denna månad. Jag hinner bara inte. Det är så mycket annat som händer som jag vill skriva om, så det blir ingen tid över.

Men jag vill också tala om att det har varit väldigt roligt med alla nya kontakter som man fått genom detta tema. Jag har sagt ifrån alla mina tre körer till hösten så att förhoppningsvis blir det lite mer tid över då att blogga. Temat tar ju ändå semester i juli och augusti så det blir ju bloggpaus för de flesta då.

Jag önskar alla fredagsbloggare en varm och skön sommar! Många kramar från Musikanta.

15 kommentarer:

Mia sa...

Helt rätt att ta paus om du känner att du inte hinner med. Det ska ju vara roligt att blogga och inte ett måste. Ha en skön sommar! Kram!

Musikanta sa...

Mia:
Ja, det ska ju inte kännas som en press att skriva, ungefär som när man hade dead line som frilansare på Söderköpingssidan på NT första hälften av 90-talet...
Ha en skön sommar själv och varm kram/M

Anonym sa...

Det får inte bli en belastning med bloggeriet (säger en spm inte skrivit inlägg på ett bra tag) så det är helt rätt av dig att dra på bromsen.
Så jättefin du är på bilden från Mirrens promovering, du ser ut som en ung liten flicka!
Jag tror att jag ser var du står, utanför Norrköpings Konserthus (eller?)
Önskar dig en skön helg! Kram

Saltistjejen sa...

Å, hoppas du får en riktigt bra junimånad då!
Så är det ibland. man hinner inte allt man skulle vilja. Men jag ser fram emot när du återkommer senare under året!
Kram!!

Musikanta sa...

Marskatten:
Ja, vi är på hemväg genom Holmens gamla industriområde - det som var helt hemligt för oss, som inte jobbade i fabrikerna och som växte upp i Norrköping tills man öppnade detta någon gång på 1980-90talet (tror jag).

Nu är det ju universitetet som har tagit över många av lokalerna. Och där inryms ju även konsertlokaler, De Geerhallen och nu sist Flygeln. Ääven i Värmekyrkan som är till höger på bilden är det många aktiviteter. Det var här banketten efter promoveringen gick av stapeln.
Många kramar/M

Musikanta sa...

Saltistjejen:
Jag är full av beundran för dig som både jobbar och har småbarn och make att du överhuvudtaget hinner att gå in och läsa och kommentera i andras bloggar! Förutom att du skriver egna inlägg också...
Det är alltid roligt när du tittar in.
Kramar!/M

Marianne sa...

Men tar du helt paus från bloggen, eller bara från fredagstemat? Hoppas bara från temat, men om du tar sommarlov från hela bloggvärlden förstår jag dig också. Jag förstår att du har massor att göra.

Jag tittar in och ser om det kommer nya inlägg, om inte "ses" vi till hösten och jag hoppas att du får en underbart skön sommar!

Har MiniMirren kommit än?

Stora kramar!

Musikanta sa...

Marianne:
Jag tar bara paus från fredagstemat som du har gjort. Jag har så mycket annat att skriva om så att jag har inte tid med det. Men jag kanske gör en halvårskoll någon annan gång. Jag fick sån inspiration av Saltistjejen...

Minimirren har beräknad ankomst till denna världen omkring den 27 juli. Men Lillmirren kom 15 dagar för tidigt så därför kan man aldrig vara säker!

Det är så trevligt att höra av dig!
Kramar!!!

Bloggblad sa...

Klokt att du sagt ifrån om alla körerna - du får inte slita ut dig!

Nu - idag - har årets längsta rast börjat för min del. Har bara tittat på alla bilder jag tog på skrivarkursen, måste sova en låååång natt innan jag tar mig an dem.

Sen ska vi ses - efter midsommar! Fira din födelsedag lite för sent får vi göra.

Musikanta sa...

Bloggblad:
Har du verkligen redan slutat skolan. Jag trodde ni var tvungna att jobba en vecka till...

Jag har lånat en bok av Mirren som handlar om konsten att säga nej. Men jag sa ifrån körerna innan jag hade läst i den faktiskt. Jag vill inte vara bunden varenda vecka igen. I synnerhet inte sen nya bebin har kommit. Annars är det ju rätt roligt i och för sig.

Vi hörs och ses framöver. Ha det gott!

Mirren sa...

Musikanta och Marianne:
Måste komma med en liten rättelse: 27 juli är nämligen vår bröllopsdag :-). Minimirren är beräknad till den 17 juli - men eftersom ödets nyck har gett Lillmirren och Minimirren samma beräknade förlossningsdatum (fast med två år emellan) så räknar vi kallt med att få en lillebror den första veckan i juli. Som kuriosa så kan jag berätta för de mer oskyldiga bloggarna att detta har gett upphov till en del gliringar. Detta trots att inget snusk var inblandat i Casimirrens tillkomst :-).

Musikanta: Har du läst boken ännu - den är faktiskt ganska tunn...

Marianne sa...

Mirren: Åh, vad spännande, då kan vi börja vänta nu, nästan. Lycka till!

Elisabeth sa...

Konsten att säga nej... ja, det skulle nog flera av oss behöva kunna! Oftast så säger man ju ja av bara farten...
Ha en riktigt skön sommar du också, tillsammans med de dina...

Varm kram...

Musikanta sa...

Elisabeth:
Många varma kramar tillbaka/M

Musikanta sa...

Mirren:
Ja, det vet jag väl att det var den 17 han skulle komma! Vet inte varför jag blandade ihop dagarna. Man blir ju lite virrig på ålderns höst så jag får väl skylla på det.

Du får väl förklara vad du menar med "snusk". För dem som inte är insatta låter detta väldigt kryptiskt...