lördag 14 april 2012

Bloggpaus

Jag tar bloggpaus några dagar. Återkommer i slutet av veckan. Ha det gott så länge alla bloggvänner!

11 kommentarer:

Eleonora sa...

O en så vacker header!
Ha det gott vad än det nu är du ska göra. Kram

Mirren sa...

Eleonora:
Tack! Är hos Mirren några dar och försöker vara till lite hjälp och sällskap. Det blev lite antiklimax förra gången jag var uppe eftersom vi hade bekymmer med icke önskvärda gäster. Det blev ingen tid vare sig till shopping eller något annat trevligt. Får ta igen det denna gång.
En riktigt trevlig helg önskar jag dig UTAN snö!!!
Kramar från Ingrid

Ebba sa...

Önskar dig underbara dagar med dottern med familj trots att du har åkt till vintern. Här nere i Blekinge där jag bor nu är det vår även om frosten hotar inatt. Har precis varit ute och täckt persikoträdet och olivträdet. Håller tummarna för att blommorna på persikan klarar natten.
Kram från Christina

Musikanta sa...

Ebba:
Roligt att höra att du flyttat söderut. Låter spännande. Blekinge måste vara ett fint landskap att bo i, kustnära och tidig vår som i Skåne. Fantastiskt att både persiko- och olivträd trivs i vårt land. Hoppas blommorna på persikoträdet klarar natten.

Här har söndagen bjudit på sol och så mycket värme att den mesta snön har smält bort. Vi har varit på Nationalmuseum idag på barnvisning med temat Monster och mönster.

Mirren bjöd på lunch i Atriumrestaurangen och MM och jag såg både utställningen Fyra årstider och Passioner medan Casimir och Mirren ritade och målade monster i ateljén efter visningen. SÅ mycket roligt det finns för barn att se och uppleva i Stockholm - man blir avundsjuk...
Kram tillbaka från Ingrid

Eleonora sa...

Ha det så gott whereever you are!

Bloggblad sa...

Du ska inte åka Swebus hem på fredag em? Jag gjorde en tabbe och beställde en biljett hem på fel dag - obytbar. Fick köpa en ny till söndag i stället. Så jag har en om du behöver.

Eleonora sa...

Nu är du väl snart åter på plats så jag säger Välkommen hem. Hör av dig snart! Kram

Musikanta sa...

Eleonora:
Jag har varit hos Mirren hela veckan, men nu är jag hemma. Inte en sekund över för shopping eller göra något på egen hand - men träffat barnbarnen väldigt mycket. Vädret har varit eländigt, utflykt till Junibacken igår med tre barn i hällande, iskallt regn, både dit och hem. Tror att jag gjort lite nytta i alla fall...
Varm kram från Ingrid

Musikanta sa...

Bloggblad:
Såg inte ditt mejl eller din kommentar förrän nu - lördag. (Veckan har varit HELT datorfri av förståeliga skäl.) Men jag åker ALDRIG hem en fredageftermiddag från Stockholm - har gjort det en endaste gång och det gör jag inte om...
Har hittat en buss som går hem 13.25 på lördagseftermiddagen som det brukar vara högst 25 personer på. Dessutom tar den lite drygt två timmar bara (till Norrköping förstås.) Betalar alltid avbokningsavgift på min biljett - det är värt de extra 30 kronorna, tycker jag. Man kan ju aldrig veta om MM får för sig att komma upp och hämta hem mig.
Förargligt för dig i alla fall.

Eleonora sa...

Det var en trevlig och lärorik vecka du tillbringat i stora staden. Härligt med de små barnbarnen och att du fick så mycket tid med dem och söta dottern förstås!

Musikanta sa...

Nästa gång jag kommer upp ringer jag! Den här gången var det ett späckat schema alla dagarna. Jag är glad om jag kan vara till lite nytta och sällskap. Hon har ett drygt jobb med alla barnen, Mirren i synnerhet som Mirrmaken är borta så mycket...
Kramar från Ingrid