måndag 15 april 2013

776 Misstag

Nu har jag klickat bort hela min blogglista av misstag. Är det någon som vet hur man kan få tillbaka den utan att göra om alltihopa från början?

Uppdatering:
Nu har jag lagt in alla gamla adresser igen plus några nytillkomna. Det tog inte så lång tid.

6 kommentarer:

Pettas sa...

Ojdå, kära nån! Hur har det gått till? Du måste ha raderat dem på något sätt? Jag vet inte alls, kan inte hjälpa alls, men hoppas att du hittar någon som är bra på detta.

Lycka till!
Kram
Karin

Musikanta sa...

PettasKarin:
Skulle ta bort en adress som jag inte kunde länka till ändå. Och då klickade jag väl där det stod någonting om att ta bort hela gadgeten...
Kram
PS. Jag hade en gammal upplag uppe av bloggen så jag har i alla fall kopierat alla som jag har haft där i Word. Men där går det ju inte att länka.

Karin sa...

Men det ser ut som om allt finns med. Redan fixat? Eller har jag missat något?

Musikanta sa...

Karin:
Nej, hela min blogglista där jag får upp de bloggar som publiceras vartefter är borta.

Nilla Tankebubblor sa...

Jag har inte blogger/blogspot så jag vet inte hur det funkar. (Det jag vet är att jag finns med på http://www.interiorguiden.se/ i hennes lista, sedan kommer jag inte på någon mer. Vad är det som inte funkar? / Nilla

Musikanta sa...

Nilla:
Jag har lagt in alla adresser igen - det gick ganska fort eftersom jag hade kopierat alla från ett tidigare Musikanta-inlägg. Det gäller även Byfånen, som jag inte heller kan lägga till i blogglistan. Men jag har dig i min länklista, så jag får klicka in mig hos dig där. Men jag ser alltså inte när du publicerar ett nytt inlägg.