lördag 12 april 2008

Penséer och bloggande

Äntligen har jag planterat alla 48 penséerna som jag köpte i början av veckan. Så här fint blev det.


Förutom de här två lådorna hade jag tolv krukor av olika dimensioner som också skulle fyllas, både med jord och penséer. Jag har en viss passion för keramikkrukor, liksom för plastburkar - men det ska jag diskutera en annan gång.

Med rabatter har jag inget handlag, så i trädgården finns bara en med Goldfinger, en härdig ölandstok. I den rabatten kan jag i alla fall se skillnad på buskarna och ogräset.

I går kom MM in och berättade att jag absolut MÅSTE läsa en artikel i SvD. Jag anade genast oråd eftersom MM är den borne pessimisten och alla artiklar som jag "måste läsa" handlar om farliga saker som jag ska se upp med.

T. ex. hur bedragen man kan bli om man har kontokort, hur farligt det är att äta vissa saker etc. etc. (Saker som jag givetvis gillar väldigt mycket).

Det hör till saken att MM tycker att jag sitter lite väl mycket vid min kära dator och inte ägnar mig så mycket åt honom som jag borde. Här är artikeln.

Nu får jag säga farväl till alla mina cybervänner på ett tag. Italy, here we come!

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Oj då! Tur att ens bloggande inte är av den omfattningen att det genererar några pengar!
Men man kan ju förstå de som har en inkomst av sitt bloggande... att måsta prestera för att få sina finanser att gå ihop! Tufft!

Hoppas verkligen att du får underbara dagar i Italien... och man kan kanske hoppas på att få se lite bilder därifrån sen?

Varm kram..

Ps. Tack för varje ord av omtanke och värme som du har lämnat hos mig... de bär mycket nu!

Eleonora sa...

Trevlig resa kära Ingrid!

Lycka till med festen för sångkören när du åter är hemma igen. Nu ska jag läsa artikeln, för igår hanns det inte - jag var på gymnastikuppvisning hela em.
Ha det nu så gott och kram

Marianne sa...

Bloggning ska vara roligt annars är det bättre att låta bli. Har man det som ett yrke är det väl som med alla yrken, speciellt för egenföretagare - det kan bli stressigt.

Ha det nu så jätte, jätteskönt i Italien!!!

Annika sa...

Bloggning ska vara ett nöje, och bara ett nöje. Blir det stress och panik kan man lika gärna lägga ner...

Önskar dig en helt underbar resa!!!

Bloggblad sa...

Du flög nog över mig idag - jag var i kanten av Hagaparken när du stack. Åt supergod mat...

Ha det så himla bra!

Saltistjejen sa...

Vad fint det blev med dina nya penséer! :-)
Hoppas nu du får en riktigt skön och härlig Italienresa!!!!

Musikanta sa...

Elisabeth:
Tack för din kommentar. Den är extra välkommen eftersom jag vet hur mycket annat som du har omkring dig och som tar upp din tid. I morgon ska jag försöka läsa ifatt alla bloggar som jag brukar besöka så gott jag kan. Kram/Ingrid

Eleonora:
Gymnastikuppvisning låter trevligt. Kram tillbaka/Ingrid.

Marianne:
Jag håller verkligen med dig! Bloggning ska istället vara ett tillfälle att koppla av ifrån vardagslivets alla bekymmer en stund. Kram/Ingrid.

Annika:
Du får samma kommentar som Marianne. Det är ju så roligt att blogga, och samtidigt lite spännande. Men det är klart - kommer pengarna med i bilden blir det förstås annorlunda. Kram/Ingrid

Bloggblad:
Jag tyckte väl att jag såg en skymt av dig där i hörnet av parken! Ska läsa ikapp alla bloggar i morgon så jag får reda på vad som har hänt alla bloggvännerna sedan sist. Kram/Ingrid

Saltistjejen:
Tack för din snälla kommentar. Eftersom jag inte är särskilt road över att vara ute i trädgården och pyssla tyckte jag att jag varit riktigt duktig när jag satt alla penséer. Det lär inte blir så mycket annat i trädgården att visa upp vad det lider! Kram och ha det bra och ta det lugnt!/Ingrid

Bloggblad sa...

Välkommen hem igen! Jag har dragit ner på min bloggartid (fast smygläser lite här och där när jag får spilltid/ställtid)

Det är dags för nästa Kanalen snart och jag har en hel del att skriva. Ser fram emot bilder från Italien!