fredag 9 augusti 2013

828 Borttaget inlägg

Jag har tagit bort inlägget om Ivar Södergren - återkommer med det så snart (om) jag  fått konstnärens tillåtelse att lägga ut bilder på hans tavlor.

Sen vill jag tala om för mina bloggvänner som jag brukar kommentera hos, att Blogger strular för mig. Kanske kommer jag in hos en bloggvän när jag försökt 6-7 gånger och till slut orkar man inte försöka längre. Facebook fungerar men Blogger är fullständigt hopplös nu. Någon som haft samma problem?


Den här tavlan har jag mitt benägna tillstånd att lägga ut på nätet. Det är den med den gröna himlen som jag målat om.

4 kommentarer:

Maggan sa...

Du målar så härligt och livsbejakande, Ingrid! Tråkigt att Blogger krånglar för dig. Peppar, peppar så funkar det OK hos mig. Hoppas det rättar till sig för dig snart! Kram

Bloggblad sa...

Jag har jättesvårt att SKRIVA inlägg. Alltså inte att hitta orden, men att hitta verktygen... Jag kan inte flytta markören med musen, utan måste klicka med pilarna, och om jag har skrivit en bildtext är det stört omöjligt att skriva annan text.

Per tyckte att han kände igen en massa husfasader i Söderköping på min tavla, är det rätt?

Den där är fin, men min är finare.... :)

Musikanta sa...

Maggan:
Jag hoppas att det går över, det tar hopplös tid annars att försöka gå in och läsa hos bloggvännerna. Ska be svärsonen om hjälp när han kommer och hälsar på, han brukar fixa det mesta :-).
Kram

Musikanta sa...

Bloggblad:
Holmentornet är med åtminstone. Ska försöka få in rådhuset i Söderköping på min nästa tavla och möjligen stadshotellet. Annars finns det inte särskilt många trappstensgavlar i den här stan.

Håller med, det här var den första jag gjorde och man lär sig vartefter. Men den blev i alla fall bättre med turkos himmel än grön...