torsdag 23 september 2010

Någon som vet?

...VARFÖR ingenting händer när jag trycker på "Förhandsgranska" när jag har skrivit ett nytt inlägg?
Det har naturligtvis att göra med att jag bytt designmall av misstag. Men det borde väl åtminstone gå att förhandsgranska, tycker jag. Jättebesvärligt att det inte fungerar.

Jag har försökt att komma i kontakt med Blogger, men inte lyckats. Hur gör man för att få svar på sådant?

12 kommentarer:

Pettas sa...

Jag har ingen aning, men det finns säkert bloggmänniskor som kan hjälpa dig. Däremot så går det inte att gå in på sidan Show&Tell, om kommentaren som jag aldrig glömmer, igen. Jag läste den och kommenterade och nästa gång när jag skulle se om du hade svarat så går det inte att läsa det inlägget alls.
Lycka till med förhandsbeskrivningen!

Kramar!

Musikanta sa...

Karin:
Det var inte så konstigt, eftersom jag tydligen tryckte på någon tangent så att inlägget publicerades. Det var inte alls färdigt, inga bilder var inlagda heller. Så jag tryckte på Redigera inlägg så fort jag kunde :-)

Det kommer i morgon och jag kan skriva av din kommentar och svara på den då. Jag har ju fått den på mitt mail!
Kramar och tack för att du svarar så fort!

Pettas sa...

Musikanta,
så bra, då var det som det skulle vara och inte något fel på blogger.
Jag råkade bara vara på plats när jag egentligen inte skulle vara det, men å andra sidan så har jag ju nu kommenterat ett inlägg som inte har kommit ännu, utan först imorgon. Så kan det också gå:)
kramar!

Musikanta sa...

Musikanta:
Det var roligt, haha!
Kram!

olgakatt sa...

Hos mig funkar det MEN Förhandgranskning ser numera ut som om man hade publicerat redan! Så det gäller att hålla tungan rätt i mun, jag blev ganska förvirrad först. Den öppnas i ett nytt eget fönster. Vet inte om detta kan hjälpa dig.

Musikanta sa...

Olgakatt:
En tiondels sekund kommer bloggsidan upp på skärmen men sedan kommer en vit sida upp med "Förhandsgranskning" tryckt på snedden. Sen händer ingenting. Jag har prövat med att vänta en längre tid, men det ska man ju inte behöva göra, eller hur?

Anonym sa...

Hej!
Micke från S-vall här.
Ja kroppen är komplicerad men tyvärr så är huvet inte inräknat i den. Ja som jag upplever det. Du är välkommen att ta kontakt med mig om du vill på mike.g@home.se

Musikanta sa...

Hej Micke!
Det ska bli mig ett nöje! Du har tydligen läst min kommentar i en annan blogg också, haha! Återkommer i morgon per mail. Jätteglad om du kan hjälpa mig!

Eleonora sa...

Tack för din långa kommentar hos mig om vad du ska ha för dig i jul. Du har då verkligen allt planlagt redan nu.

Förstår att barnen inte vill komma hem till jul, när du egentligen inte är där. Men ni träffas ju så ofta annars så ....

Elisabeth sa...

Nu har jag suttit och läst hos dig en stund... och säkert är att jag kommer att tänka på dig nästa gång jag ser en gymnastikpåse!!
Det var roligt och intressant att läsa inlägg och kommentarer om SD... och jag tänker lite: "Den stora tragedin är inte de onda människornas handlingar... det är de goda människornas tystnad!" Så därför måste vi lära av historien, och "dra fram trollen i ljuset" som någon skrev...

Varm kram...

Eleonora sa...

Tittar in och skickar en liten hälsning till dig. Kram!

Musikanta sa...

Eleonora:
Tack för den kramen! Skickar en tillbaka.
Ingrid

Elisabeth:
Som väl är, är gymnastikpåsarna lite roligare nuförtiden. Men jag tror nog att ungarna skulle reagera om någon kompis kom med matsäcken i en sådan även idag! Kloka tankar och kloka ord som avslutning!
Kramar!