fredag 26 november 2010

Fredagstemat i december 2010

Värdinna och upphovskvinna för fredagstemat i december 2010 blir Erica Pettersson. Så nu är det bestämt. Hon har övriga fredagsbloggare länkade på sin blogg. Tack alla fredagsbloggare som hängt med på mina teman. Det har varit väldigt spännande att läsa alla era olika tolkningar av samma ämne!

Det här är vad jag ska ägna mig åt några dagar i december. En av mina favoriter i tecknargenren, Pia Olsen i Köpenhamn, har skapat denna Sangfugle.

6 kommentarer:

olgakatt sa...

Tack för dina teman, Ingrid! Själv hann jag bara med det första och nu känns det litet post festum att fundera på de övriga. Inte ens det sista lyckades jag haka på nu efter hemkomsten, det blev litet övermäktigt, tyvärr, i allt annat som hopat sig.
Böcker kunde jag berättat om, jag också, f ö. När vi flyttade till vårt hus för 32 år sedan klagade flyttgubbarna på alla mina böcker. "Ni läkare och så präster är för jävliga med alla era böcker" fick jag höra. Och dom är INTE färre idag...

Musikanta sa...

Olgakatt:
Välkommen hem! Nej, jag kan tänka mig att du har lite annat att skriva om ;-).

Min pappa var ju läkare så flyttgubbens kommentar var ju helt riktig...

Anna, Fair and True sa...

Tack för november!

Musikanta sa...

Anna, Fair and True:
Vad gullig du är som bara skriver och tackar!
Kramar!

Fröken Anki sa...

Tack själv för dina teman. Utmanande och roliga.
Trevlig första advent och ha så kul på teckningskursen.

kram

Musikanta sa...

Fröken Anki:
Haha! Jag menade inte att rita utan att jag skulle vara vokalist i Dagsbergs Dragspelsgäng. Jag hade mer än gärna deltagit i en teckningskurs om Pia Olsen hade anordnat någon. Jag är så förtjust i hennes teckningar!

Kramar tillbaka och fortsatt skön advent. Här snöstormar det så att vi snart inte kan komma ut ur huset.