söndag 14 november 2010

Statistik över bloggläsare senaste veckan

Area graph - så heter det på Statcounter. Fantastiskt vad man kan få fram på datorn. Kul att det är så många som tittar in. Det var i onsdags jag skrev om kungen...

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Det ser ut ungefär som på min, fast det sjunker mer de dagar jag inte skriver. För några år sen låg besöken på ca 200 varje dag... Så antingen har jag blivit tråkigare eller också sysslar mina gamla läsare bara med FB.

Själv har jag en hel del annat att syssla med, så det blir bara småstunder här, som nu när jag väntar på att laxpajen ska bli klar.

Musikanta sa...

Bloggblad:
Jag har aldrig någonsin haft så många läsare som du, som högst ca 150 tror jag. Jag tyckte bara att grafen var så vacker - har inte sett den förrän nu. Klickade bara på skoj...

Saknar dina korta och väldigt ofta mycket roliga och tänkvärda inlägg! Här på bloggen ligger de ju kvar - på FB syns ju ingenting efter några timmar bara!

Lotta sa...

Grattis! En sådan där graf skulle jag också vilja ha. Ingår den i blogspot eller tror du jag kan hitta den för blogg.se som jag använder?
Jag läste också ditt inlägg om vår monark och klickade sedan vidare till artikeln av lundaprofessorn. Ja, kära nån...den här historien hade också kunnat platsa under rubriken upp&ner :-/

Musikanta sa...

Lotta:
Jag har en länk som heter Statcounter.com/ som visar hur många läsare jag har. I vanliga fall tittar jag bara på stapeldiagrammet, men den här grafen tyckte jag var så snygg, så jag la ut den därför.
Det var Bloggblad ovan som fixade den åt mig när jag började blogga. Kommer du inte in direkt kanske du kan skriva och fråga henne.

Vad beträffar kungen så är jag mer benägen att hålla med Malin Ullgren i hennes krönika på DN = Kungaboken handlar om män som inte ser kvinnor som människor. Läs den också!