fredag 1 april 2011

Fredagstema Show&Tell - Hur långt har våren kommit...

Nilla står för fredagstemat den här månaden. Jag har meddelat henne att jag hoppar över temat den här månaden, men det här första kunde jag inte motstå. Så här såg det ut i morse när jag öppnade dörren.


Men det gäller att "gilla läget" som Lars Martin Johansson säger i boken "Den döende detektiven" av Leif GW Persson, som rekommenderas å det varmaste.

12 kommentarer:

Nilla sa...

Oj då! :-)

Pettas sa...

Den kom som ett aprilskämt även här:)

Kramar
Karin

Annika sa...

Nej men fy vad deppigt...
USCH och fy!
Ha en trevlig helg iallafall.
KRAM!!!

Musikanta sa...

Nilla:
Jag hänger nog med på några av fredagstemana när jag tänker efter i alla fall. Det brukar lösa sig även om det ser omöjligt ut från början. Det gick ju bra att tolka detta så här eftersom det var första april...
Kramar!

Musikanta sa...

Karin:
Så bra att förstod det, haha!
Kramar!

Annika:
Det är naturligtvis inte lätt för dig att förstå att det var menat som ett aprilskämt. Du bor ju så långt borta att du naturligtvis inte kan ha en aning om det var sant eller ej.

Det ligger lite snö kvar här och var i norrlägena, annars är det mesta borta som väl är. Men inga tussilago eller gröna grässtrån än...
Ha en skön helg och många kramar från Ingrid.

Bloggblad sa...

Jag som är lite trög, undrade om du var helt veckovill med temat... men fattade efter en stund.

Saltistjejen sa...

Vilken skillnad mot inlägget ovan. Smälte all snön under dagen???
Skönt i så fall.
Kramar!

Grekland nu sa...

Haha, jag gick på det med hull och hår, jag trodde verkligen att ni fått en massa snö igen...Vilken tur att det inte var sant!

Musikanta sa...

Saltistjejen:
Det var menat som ett aprilskämt, men jag räknade ju inte med att en del av mina bloggvänner bor så långt borta att det kunde uppfattas som sant :-).
Kram!

Ingabritt:
Se kommentaren ovan! Det hade kanske varit lättare att se att det var ett skämt om jag hade lagt in en sommarbild från stranden och skrivit "Första badet för året" eller något sådant, haha!
Kram!

✿Ewa sa...

*Lerstortochvarmt* Du é rolig du! Jag tror att det här är det första april skämt som jag ser i år, ja jag är lättlurad. ;)

Musikanta sa...

*Ewa:
Kul att jag kunde lura några stycken i alla fall :-)! Synd att din kommentar till mitt inlägg om gamlingar kom bort. Det hade varit roligt att se vad du hade tänkt om det...
Kramar och ha en fortsatt skön söndag önskar Ingrid

✿Ewa sa...

Nu är det med åtminstone det jag kommer ihåg...där nere vid kakfaten håller det hus. ;)