fredag 28 september 2012

668 Galleri Fredag - Höstkänsla

Kunde inte motstå frestelsen att vara med i Galleri fredag trots att jag egentligen inte har tid. Men jag svämmar över av höstkänslor just nu - mest av att det är så fantastiskt vackert överallt. Idag har också solen varit framme och gett ännu mer färg åt de redan färggranna träden.

 
Träd på vägen in till Söderköping.
 
Annika i Reston står för ämnena i september
 
Här är en lista på övriga fredagsgalleribloggare:
Annika i Washington
Erica i Piteå
Karin på Åland
Fourmom i Stockholm
Katarina i Malaysia
Victoria i Florida
Helena på Ljusterö
Marianne i Älmhult
Penny vid Vänern
Annika utanför Umeå
Cecilia i Norge
Olgakatt i Skåne
Anna FT i Stockholm
Channal i Norrköping
Karin i Stockholm
Jagger
Jenny
Nilla
Västmanländskan
Cecilia i England
Christina i Kalifornien
Byfånen
Musikanta

10 kommentarer:

Annika sa...

Välkommen till temat, Ingrid. SÅ trevligt att du är med! Du visar så många bilder du vill, en eller flera. Det är helt ditt val. Det gäller alltid på Galleriet.
ÅÅÅ vilket vackert träd!!
Älskar de där färgerna. Sådär långt har inte vår höst kommit ännu, men jag längtar!!
Kram!!

Nilla sa...

Träden, speciellt lönnar, är så vackra just nu! Ha en fin helg.

Musikanta sa...

Annika:
Jag vet att PettasKarin ha bestämt sig för att bara ha en bild med - men det var inte därför. Jag bara tyckte att det räckte med det fantastiskt vackra trädet - och det fast det inte ens var solsken när jag tog fotot!

Vi var ute på utflykt i omgivningarna idag, MM och jag - kommer rapport om det så småningom. Jag var helt euforisk när jag kom hem efter alla vackra naturscenerier - stannade bilen i ett kör för att gå ut och ta bilder av alla vackra träd...
Kramar från Ingrid

Musikanta sa...

Håller med dig - mina tre träd i headern är just lönnar. De har självsått sig och har växt så här mycket på bara 5-6 år!
Ha den skön helg själv!
Kram från Ingrid

Karin sa...

Praktfullt och härligt! Hösten när den är som bäst. Skönt med alla färger som man kan ladda med innan den mer färgfattiga vintern sätter in.

Musikanta sa...

Karin E:
Som jag skrev till Annika ovan - det kommer fler bilder från utflykten idag för att titta på några speciella vägstenar. Det blev mest foton av träd en masse för min del...

Marianne sa...

Kul att du också är med! Och vilket vackert träd! Jag hoppas att jag får mitt objektiv snart så att jag kan ta kameran och gå ut och plåt lite av allt det vackra!

Kramar!

ettstyckevardagsliv sa...

Ja, nu är hösten som allra vackrast med riktigt sprakande färger.=) /Penny

Musikanta sa...

Marianne:
Förlåt att jag inte svarat tididgare. Men jag har ju varit bora ett tag som du vet. Hoppas ditt objektiv har kommit nu när jag skriver detta.
Kramar!

Musikanta sa...

Penny:
Välkommen till min blogg. Kul att du tittade in. Håller med dig om att hösten var som vackrast när du skrev detta. Jag har varit borta och inte hunnit svara än på alla kommentarer :-(. Nu är nästan alla löv borta från det här vackra trädet - det går fort!
Kram!