måndag 19 oktober 2015

1183 Fototriss - RÖTT

Här kommer mitt bidrag från arkivet till Fototriss den här veckan. Övriga trissare hittar man där på hemsidan.


En låda med lingon som jag köpte på torget i början av september räckta till 14-15 burkar lingonsylt. De var så fina att jag knappt behövde skölja dem.


Elddansarna på Lilla Akademiens sång- och dansföreställning i våras.Yngsta barnbarnet, Clarissa, här tre år högst upp i repställningen. Bilden från i våras. Nu har hon hunnit fylla fyra.

24 kommentarer:

Arja sa...

Halloj!
Fint trissat och vad gott med egen gjord lingonsylt :O)

Bloggblad sa...

Jag köpte också på torget, men fick rensa bort ganska mycket. Prutade dock rätt rejält.

Annorlunda sa...

Jag är mångsysslande och kreativ människa!


Jag är en mångsysslande krativmänniska. Kattälskande, hundälskande, djurälskande småtokig 50+tant som inte kan låta bli att inspireras av allt som verkar roligt, intressant och utmanande. Jag gillar att pyssla och göra smycken, skriva, läsa, måla, teckna, sy, virka, klappa katterna, hålla på med datorn och en massa annat - tiden räcker inte till för allt. Min sämsta gren är ordning och reda, städa på freda' - men kaosforskning ägnar jag många timmar åt.
pyssel, läsa, skriva, måla, teckna, sy, skapa, dator, psykologi, antropologi, kvantmekanik, astrologi, djur, en massa annat. Jag har diagnoser: Asperger, Autism, Utvecklingstörning m.m. Att vara annorlunda liv med diagnoser! Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Har Autismspektrumtillstånd, Autism, kronisk depression. Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Har varit mobba hela min barn, ungdom, halva vuxna liv. Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. För samarbete kontakta mig på min E-mail: mia2@home.se Blogg: annorlundakvinna.blogg.se .............. Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.

Intressen
Träning, kost, friluftsliv, resa, familjen

Musikanta sa...

Arja:
Tack för rar kommentar! Ja, lingonsylten blev perfekt.
Ingrid

Musikanta sa...

Bloggblad:
Skulle aldrig kunna tänka mig att pruta när det är små thailändskor som säljer. De behöver nog vartenda öre. Jag har så det räcker...

Musikanta sa...

Annorlund:
Tack för ditt inlägg. Det är nog säkert många som kommer att läsa din blogg. I synnerhet de som har samma intressen som du och kanske också samma problem.
Kram från Ingrid

Ingrid sa...

Så fint trissat!
Jag gillar ju den sista bilden allra mest. Man skulle ha några såna där söta barnbarn, för de fungerar jättebra som fotomodeller.
Kram, Ingrid

Vi i Kasperian sa...

Varierat rött minsann. Fint!
Ser nästan lite vådligt ut med lilla röda Clarissa nästan uppe bland molnen!
Fast det är ju klart att egentligen inte var. Farligt alltså. :)
Berit E

Marie i Skrifvarstugan sa...

Så vackra bilder på triss-temat. Lingonen är fantastiska.
Önskar dig en fin tisdag !

Gunnel sa...

Lysande röda bilder. Lingonen ser jättefina ut. Kram

Mias Mix sa...

Fin och varierad triss! Lingonen blir favorit här!!

Åke sa...

Tre röda härliga bilder som passar bra i trissen :)

Ditte sa...

Vilken fin och omväxlande Triss! Det yser och jag känner rörelsen. Även bland lingonen...
Kram!

Veiken sa...

Härliga röda bilder alla tre. Lingonen ser verkligen fina ut! Min favorit blir nog trean där Clarissa sitter och har erövrat världen!Kramar

Andra året i Hjo sa...

Lingon från torget, det är min melodi. För det är ett evigt ryggkrökande om man ska plocka själv. Svamp däremot...

Musikanta sa...

Ingrid:
Ja, för mig skulle bloggen bli mycket fattigare i alla fall om jag inte hade de yngsta barnbarnen. Det händer så mycket med dem ständigt!
Kram tillbaka från Ingrid

Musikanta sa...

Berit:
Jag vägrar att gå ensam med henne till lekparken just på grund av klätterställningen. enligt Mirren kan hon inte falla rakt igenom eftersom nätet tar emot - men jag är rädd ändå. Ändå värre var det i somras vid raukarna...
Ingrid

Musikanta sa...

Marie:
Lingonen VAR verkligen fantastiska. Och god sylt blev det också.
Ingrid

Musikanta sa...

Gunnel:
Det blev väldigt god lingonsylt av dem också :-).
Kram tillbaka

Musikanta sa...

Mia:
Ja, det kan väl knappast finnas något mer rött än lingon, eller? :-)
Ingrid

Musikanta sa...

Åke:
Tack för rar kommentar!
Kram

Musikanta sa...

Ditte:
Tack för rar kommentar. Ja, lingonen rörde verkligen på sig när jag försökte skölja dem. Det behövdes egentligen inte eftersom de var så fina.
Kram tillbaka

Musikanta sa...

Veiken:
Det är naturligtvis min favorit också - hon är ju så jättestolt över att hon har lyckats klättra ända upp. Men jag kan fortfarande inte se på bilden utan att det ilar i benen...
Kramar tillbaka

Musikanta sa...

Hans:
Det blir både svamp och lingon från torget. Eller svamp mest från burk. Har aldrig varit någon skogsmänniska - tycker som Ulf Lundell mest om öppna landskap. Helst platta.
Ingrid