torsdag 22 november 2012

699 Staffan Stalledräng med godismuta

Här är den version av Staffan Stalledräng Casimir sjunger - enligt Mirrens önskan - sedan han blivit lovad godis av mamma om han stod stilla...

6 kommentarer:

Mirren sa...

Dessvärre ylar lillebror lite då och då i bakgrunden. Men man kan inte få allt här i världen. (Lite extra retligt då lillebror har en mycket bra röst och också sjunger helt rent). M&P

Musikanta sa...

Mirren:
Ja, det glömde jag att skriva!
M&P

Bloggblad sa...

Förstod väl jag det, att det var brorsan som var med på ett hörn. Fantastiskt med ett mutbart barn! Mina var svårmutade...

Förresten - jag har ett underbart gammalt foto på Mirren och mina två - tjejerna har väl kaninmössor, om jag inte minns fel. Men jag minns inte om de sjöng eller bara poserade. Det kan jag inte lägga ut, för jag har lovat Calle att inte chikanera honom offentligt med gamla foton.

Musikanta sa...

Bloggblad:
Vore roligt om du kunde scanna fotot och skicka - jag lovar att inte lägga ut det. Men Mirren klagar över att hon har så lite kort på sig själv från sin barndom.
Barnen får så lite godis att det hjälper ibland med mutor...

Mirren sa...

Vill bara tillägga att han fick sockerfria Läkerol om någon undrar :-). Bästisens pappa är tandläkare så jag skulle aldrig våga något annat.

Bloggblad: jag uppskattar verkligen om du ville scanna bilden. Det finns inga bilder alls på mig som liten vilket jag tycket är jättetråkigt.

Musikanta sa...

Mirren:
Det visste jag faktiskt inte - men han är ju inte särskilt intresserad av godis överhuvudtaget, så jag förvånar mig över att det gick att muta honom alls med det. Det går nog lättare med Caspar och Lissan så småningom.
M&P