torsdag 22 november 2012

698 Veckans Casimir

Casimir sjunger Staffan var en stalledräng inför Luciafirandet på förskolan.

 
 
 

10 kommentarer:

Bloggblad sa...

Fint! Och med rörelser!

Bloggblad sa...

Jag kom plötsligt ihåg killen förra året som envisades med att sjunga Tipp tapp på avslutningen i kyrkan. Vi försökte avstyra det hela eftersom inte en enda ton var rätt, men föräldrarna låg på som tusan. Han skulle bara sjunga solo. Basta. Det var nåt så katastrofalt illa, lite för stor för att det skulle vara charmigt. Alla led. Men oj, vilka applåder han fick!

Mirren sa...

Äsch, han sjöng ju en version då han stod helt still också. Och sjöng med hög och rak röst. Fick inte pappa med den på filmen? Jag mutade honom med godis då om jag minns rätt :-D. M&P

Musikanta sa...

Bloggblad:
Casimir sjunger perfekt rent - som sin mor - och det är ganska ovanligt i den åldern.

Musikanta sa...

Bloggblad:
Här lider man inte när Casimir sjunger - möjligen av att han har svårt att stå stilla. Inte heller när brorsan sjunger - båda sjunger rent och som jag skrev, det är ganska ovanligt när de är så små. De har inte sjungit solo än någon gång (vägrar) och det var det inte meningen heller att Casimir skulle göra. Han ska sjunga tillsammans med de andra stjärngossarna - bara lite träning så här innan.

Musikanta sa...

Mirren:
Jag tyckte den här versionen var roligare - i den raktuppochneriga var han lite förtryckt, tyckte jag. Visserligen sjöng han ju bra, men det blev inte några blickar upp på stjärnorna. Jag hade båda med från början men Blogger tog inte videon då, förmodligen var den för stor.
M&P

Karin sa...

Jättefint – vilken liten artist! Och proffsackompanjemang dessutom.

Bloggblad sa...

Det är klockrent - och jättegulligt!

Musikanta sa...

Karin E:
Tack för rar kommentar. Han har blivit litet mindre blyg sedan han började på Lilla Akademin.

Musikanta sa...

Bloggblad:
Ja, jag är själv förvånad över att han sjunger så rent redan. Jag har ju, som du, lite erfarenhet av barnsång :-)... Vad som de flesta lärare (som inte är musiker) gör för fel är att de tar upp sångerna alldeles för lågt. Det är därför barnen låter så illa ibland.