fredag 18 juli 2008

Klickmysterium

Livet är fullt av mysterier, i synnerhet livet i cyberrymden...

Har försökt att lägga in bilder som man kan klicka på så att de blir större. Det gick bra med två häromdagen, men den tredje i samma inlägg gick inte att klicka på. Bilderna var ej redigerade och från samma fotograferingstillfälle.

Försökte en gång till. La bara in ett par bilder - det gick jättebra att få dem större. Sen gick jag tillbaka till inlägget för att förse det med text där jag talade om att nu gick det minsann bra att klicka...

Bloggen i nytt fönster, men inte gick bilderna att klicka på då inte...

I mitt senaste inlägg om Karins tavlor går de två första bilderna att klicka på men inte resten. Jag har inte gjort någonting särskilt med dessa, bara lagt in dem som vanligt.

Haha! Soptunnan gick också bra att få jättestor!

Varför...

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag vet inte heller varför det ibland blir klickbart och ibland inte.

Men du - soptunnan - jag tror minsann den är täckt med bokblad...:)

Saltistjejen sa...

Hm, skumt!
Men å vilka fina bilder du hade i inlägget nedan! Tycker att karins tavlor ser jätteläckra ut och jag är grymt imponerad av dem hon gör med ett enda penseldrag!! Wow!!!
Ljuskronorna i glas o ståltråd var också jättefina!
Sedan var det skoj att se slussen också. Uppväxt på båt (sommarhalvåret) så känns det extra somrigt. Vi gick aldrig Göta kanal med segelbåten, dock åkte jag med mamma med en av Göta kanalbåtarna för flera år sedan. Det var supermysigt!
Kram!

Bloggblad sa...

Jag lever också mitt i ett klickmysterium... totalt omöjligt att komma in på mina favoriter - jag har skapat ny lista, fick meddelande att det bara var att logga in. Men icke!

Känner mig utanför... och lätt irriterad på att datorn trilskas med både det ena och det tredje... Har mutat servicemannen och service är utförd... men... det funkar inte ändå.

Musikanta sa...

Bloggblad:
Du är rolig du...:-D Fast jag tycker bladen ser nästan likadana ut som dom på buskarna bredvid. Som heter...?

Satistjejen:
Kul att du hann titta in mellan blöjbytena! Ljuskronorna var faktiskt ännu vackrare i verkligheten än på bilden. Att åka kanalbåt är mycket populärt fortfarande.

Eleonora sa...

Vet du samma sak har hänt för mig. Att man inte kan klicka fram större bild, alltså...

Vi får väl leva med det - kram

Musikanta sa...

Tack Eleonora. Då känner jag mig inte så dum längre. Hoppas fortfarande att någon bloggvän hör av sig och talar om precis hur man ska göra.