fredag 25 januari 2008

Ännu en blogglektion hos Bloggblad

Det är verkligen en tillgång att ha en god vän som Bloggblad som är så skicklig på att blogga när man äntligen har kommit igång och inte vet så mycket om bloggning. Men man lär sig! Efter att ha skrivit 4 kommentarer till Aurorabuddha och inte fått någon publicerad utan de bara försvann kom jag på att jag skulle klicka i den lilla cirkeln vid "användarnamn". O si! Det lyckades. När jag sitter bredvid Bloggblad är allting så enkelt. Man loggar in här och där och pingar och har sig. När jag kommer hem har jag glömt allting. Fast denna gången var jag ordentlig och skrev upp allting. Vi avslutade lektionen med att sjunga duett och spela trehändigt. Iof var det inget fel på Bloggblads vänsterhand men den behövdes inte just då. Hon har lovat att lägga in en länk till videosnuttarna som förevigade denna speciella tilldragelse. Vem vet? Svensktoppen nästa? Eller melodifestivalen om vi tränar ordentligt.

5 kommentarer:

Bloggblad sa...

Det kommer strax!
Men jag vet inte om jag kan knöka in båda i samma, det får nog bli ett nytt till det andra.

Bloggblad sa...

Förresten - om du skriver om aurorabuddha ska du göra hennes namn till en länk. Det hör till bloggartigheten.

aurorabuddha sa...

Inte visste jag att ni pratar om mig har! :o) Kanske var det darfor det kliade i min nasa sa in i nordens forut idag. Jag blir ju sa glad nar ni halsar pa hos mig!

Och jag ar glad att Musikantas jatteroliga kommentar fastnade till slut! Tack sa mycket!

Musikanta sa...

Aurorabuddha: Som du ser har jag fått en reprimand från Bloggblad om att lägga in länkar så nu lyckades jag lägga in länken till dig. Yippee!

aurorabuddha sa...

Woo Hoo! Snart kan du gora listor ocksa, det som jag tycker ar sa kul! :o) (Jag ar da sa barnslig, sa.)