måndag 18 februari 2008

Vår i februari

Ser till min förvåning att jag inte skrivit något i bloggen sedan den 7 februari. Tiden bara rinner iväg. Idag var jag bara tvungen att ge mig iväg ut med stavarna i det vackra vädret. Det är inte klokt att det bara är februari - det känns som om det vore i mitten av april. Det påstås att det är den varmaste vintern på 250 år - vem vet, kanske det är sant. Idag gick jag lite längre än vanligt, förbi gamla prästgården och Bo Beskows atéljé och en liten bit till där man har en vidunderlig utsikt över Slätbaken. Tyvärr kan man inte se ända till inloppet där Mem ligger- men nästan. Här kommer några bilder.

Mogata gamla prästgård där Bo Beskow bodde till sin död


Beskows ateljé verkar sorgligt försummad


Utsikt över Slätbaken


När jag kom hem kunde jag inte låta bli att plocka fram inköpen från den senaste shoppingrondan. Fantastiskt att än en gång i sitt liv få chansen att göra dessa inköp! Ett litet hus som man kan stoppa i och ta ur små söta hundar, en ankmamma med sina ankbarn, haklapp, mugg och skedar. Detta för att Lillmirren ska känna sig som hemma nästa gång han kommer hem och hälsar på.

Måste vara kul att vara bebis när det finns så mycket färgglada prylarLillmirren måste ju få vara med också på ett kort. Han sitter stadigt numera.
4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Äntligen ett blogglivstecken!

Jag har aldrig sett prästgården i Mogata... en klar brist i min lokala bildning.

Visst är det roligt att ha en massa barnsaker omkring sig - när det räcker med ett par timmar eller en dag åt gången...

Musikanta sa...

Du får komma hit ut en dag så ska vi gå den fina promenaden. Du får ta stavarna med dig - sen kan jag bjuda på lunch.

Bloggblad sa...

Bra! Vi kan ta det på påsklovet.

Musikanta sa...

Bloggblad: Javisst!