onsdag 6 februari 2008

En glad överraskning

Mirren ringde nyss och sa att hon och Lillmirren kommer ner igen från Stockholm och hälsar på idag. Mirrmaken har rest på konferens till Finland ett par dagar. Jag längtar så att få krama om dem båda två. Men först ska jag iväg på min Italienska kurs. Jag har hoppat från absolut nybörjarkurs till lättare konversation, så jag förstår inte så mycket. Och kan inte säga så mycket mer än "Jag är svenska och pratar inte så bra italienska." Det fanns nämligen ingen fortsättningskurs i vår. Alltid lär man sig något i alla fall. Vår lärare är en jättesöt ung italienska, trevlig och snäll, men som pratar väldigt fort. Vår förre lärare, som är pensionerad nu, pratade ungefär som De Gaulle fast italienska, coh då kunde man ju hänga med ganska bra.

Kan inte låta bli att visa ett kort på Mirren och Lillmirren i sin björnmössa. Örona på mössan syns dåligt men dom finns.

5 kommentarer:

Mirren sa...

Vilket fasansfullt rysligt kort på mig! Hemskt!!

Mirren sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Christina sa...

Så trevligt att du hittade till min blogg och tack för din rara kommentar.
Så härligt foto, förstår att du är stolt.
Ha det gott/Christina

Musikanta sa...

Mirren: håller inte med.
Christina: Inte är väl kortet så rysligt som Mirren tycker. Men jag lovar att jag ska be att få det godkänt innan jag lägger ut något nytt.

Musikanta sa...

Christina: Tack för din kommentar, det är roligt att se att du läser här ibland.