måndag 2 juli 2012

Äntligen!


Bilderna går att klicka större.

Nu har det äntligen hänt! Jag har fått en kommentar från en representant för det starka könet. Jag började blogga i slutet av 2007 – eller rättare sagt, Mirrmaken gjorde de första inläggen i mitt namn på bloggen, som handlade om mitt stora intresse för städning. Jag var naturligtvis tvungen att dementera och sen började jag blogga själv. Jag har fått väldigt många kommentarer under årens lopp men mig veterligen aldrig från en man…

Det är möjligt att det finns några män bland alla dem som läser min blogg, men som sagt, de kommenterar aldrig. Men för några dagar sen kom det alltså en kommentar från The Rose Garden i Malevik. Det var Håkan som tyckte att mitt ”modereportage” från Rivieran var fint. Samtidigt puffade han för Saturday Show Off på sin blogg. Han visar oerhört vackra bilder på sina rosor. Hans blogg är ett verkligt smultronställe för dem som älskar rosor. Kika gärna in där när ni har tid.
Själv har vi bara en ynka liten rosenbuske i trädgården, men det blir vackra rosor på denna också som synes av bilderna.Uppdatering:

Mirren har berättat att jag fick en kommentar så sent som i februari i år av en man som svarade på min fråga om vilken mystisk insekt vi hade hittat. Det var i augusti 2008 som den slog sig ner på Mirrens arm och vi hade ingen aning om vad det kunde vara för något. Fyra år senare hade alltså Thomas Berkemar från Kalmar hittat min blogg och han visste exakt vilken skalbagge det var.

Pettas-Karin har också berättat om en gemensam manlig kommentator, som jag helt har glömt bort. Sen har min gode vän Kurt också skrivit en kommentar till bloggen idag, så nu är jag upp i hela fyra stycken pojkar. Det kanske tillkommer någon mer som jag glömt - minnet är inte det allra bästa nu för tiden. Att notera är att MM aldrig kommenterat på min blogg - han sparar däremot allt vad jag skriver på sin dator. Han tycker väl att det räcker med det...

19 kommentarer:

Bloggblad sa...

Grattis! Jag får ytterst sällan kommentarer från män, fast jag vet att jag har några smygläsare som kommenterar när vi träffas.

Äventyret framtiden sa...

Grattis Musikanta,

jag vet att du har fått kommentarer från minst en man men jag kan förstå att du gärna förträngde den. Vi fick båda, samtidigt kommentarer av en man med många bloggar...men jag har för mig att både du och jag satte herrn på plats för han pyste..

Håkan däremot har en skön egen blogg med blomster som den bästa Monet:)
kramar
Karin

Mirren sa...

Men visst fick du kommentar från en man angående skalbaggen? Den du inte visste vad det var för en sort? M&P

Karin sa...

"Den du inte visste vad det var för en sort?" Eh? Kommenteraren eller skalbaggen?

Musikanta sa...

Bloggblad:
Efter att ha läst Mirrens kommentar får jag uppdatera :-)! Hon har bättre minne än jag. De dagar jag har 250 träffar på min blogg antar jag att en och annan tillhör det manliga släktet...

Musikanta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Musikanta sa...

Mirren:
Du har naturligtvis rätt! Jag förstår att du kommer ihåg det eftersom händelsen inträffade första gången vi var ute med er nya båt. Jag skrev ju också två inlägg om detta. Jag ska uppdatera!
M&P

Musikanta sa...

Pettas-Karin:
Det var väl inte Uffe som kommenterade någon gång, eller? Det låter spännande med herrn som vi satte på plats - har inte en susning om vem och när och varför.

Musikanta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Äventyret framtiden sa...

Kanske Uffe också har kommenterat!
Men det var en annan karl som "anföll" oss ett tag, dig och mig. Men han flög vidare:)

kram

Musikanta sa...

Petts-Karin:
Jag vet i alla fall att Uffe har bistått mig med råd och dåd då och då, men jag tror att det var mest genom dig :-)!
Kramar!

✿Ewa sa...

Jag började också att skriva (på min andra blogg) 2007 och har aldrig fått en kommentar från en man...skriver nog inget som kan intressera kan jag tro. :-) Vilken vacker ros!

olgakatt sa...

Den här rosenkavaljeren kommenterade hos mig också men jag tror att han mest ville göra reklam för sin trädgård. Den ser ju jättefin ut men ligger litet långt bort för ett spontanbesök för mig.

Musikanta sa...

Kairn E:
Jag är inte så säker längre. MM påstår att du har rätt. Att "den" kan syfta på "kommentar också". Men byter jag ut "den" mot "vilken" eller "som" måste det väl ändå syfta på skalbaggen?

Musikanta sa...

Karin E:
Jag tog bort min kommentar om syftningen, som jag tyckte var helt rätt då, eftersom den inte kändes vidare trevlig vid närmare genomläsning.
Ingrid, som ibland inte tänker efter före...

Musikanta sa...

*Ewa:
Nej, du skriver väl varken om politik eller fotboll heller! Våra bloggar handlar ju mest om det som är intressant för tjejer - relationer, barn- och barnbarn etc.etc. Men, som Olgakatt skriver, den här killen som kommenterade hos mig är nog mest ute för att göra reklam för sin egen blogg. Jag blev bara förvånad över att han överhuvudtaget hittade hit - jag skriver ju nästan aldrig om blommor eller trädgård.
Kram från Ingrid

Musikanta sa...

Olgakatt:
Jag håller helt med dig! Roligt namn - Rosenkavaljeren - jag skulle genast bytt bloggnamn till det om jag hade haft den bloggen. Men alla vet väl inte att det är en opera :-)!

Karin sa...

Ingen fara, den var ju tillkommen efter slarvig läsning och då tyckte jag det var lite kul att kommentera att en av de få manliga kommentatörerna verkade vara lite svår att könsbestämma!

Musikanta sa...

Karin E:
Tur att du inte tog illa upp :-)! Jag tycker mycket om dig fastän jag aldrig träffat dig irl och vill gärna behålla dig som bloggvän...
Kan man förresten säga kommentatörer, haha, eller är det också på skoj
undrar Ingrid