måndag 16 november 2015

1198 - Lite mer om lördagstemat

Jag vill bara berätta att det är Anna/notonmusic som tar över lördagstemat i december. Tove har talat om att hon är beredd att ta över stafettpinnen i januari. Och då är det bestämt. Se uppdatering!

Om någon undrar om det är någon turordning på att överta temat kan jag bara tala om att det är det inte - inte hittills åtminstone. Det brukar vara så att den som vill stå för lördagstemat månaden - eller månaderna - därpå hojtar till hos den som har just då har temat. Först till kvarn gäller alltså.

Så nu är det fritt fram för att ta över från februari  till och med maj. Vi brukar ju ha uppehåll i juni, men tycker ni att det ska vara lördagstema då också kan vi ju lätt ändra på det. Juli och augusti däremot har alltid varit lediga.

Själv tar jag bloggpaus tills på söndag, så mitt lördagstema kommer att komma något för sent om någon undrar. Jag ser fram emot att träffa barn och barnbarn och även en kär bloggvän. Sen blir det förhoppningsvis en konsert med Lilla Akademien på Riddarhuset och La Traviata på Folkoperan. Det kommer givetvis rapport om detta så småningom. Ha det så gott tills dess, alla kära bloggvänner.


Kanske vi kan spela den försvunna diamanten när jag kommer upp till Stockholm också. Här var det hemma i Mogata som Caspar och Casimir spelade spelet tillsammans för några veckor sedan. (Bilden går att klicka större.)


Uppdatering
1. Jag har redigerat listan över lördagsbloggare så titta över era egna listor också! Just nu räknar jag med att vi är 14 stycken sammanlagt. Är det någon av dem som jag tagit bort som vill vara med igen är det bara att säga till. Är det någon mer som vill vara med på lördagstemat så är det också bara att säga till.

2. HeLena är dirigent för lördagstemat i januari. Tove i februari.

12 kommentarer:

Ditte sa...

Vad roligt med ett besök i huvudstaden hos barnbarnen och dotter. Trevligt med besök både på Folkoperan och på Lilla Akademien, förstår att du ser fram emot detta.
Och ett parti "Försvunna diamanten" är alltid trevligt.

Så bra att du berättade mer om "lördagstemat". Jag läser ju detta och följer med och det är roligt att se hur tankarna går.
Önskar dig en trevlig Stockholmsvistelse.

Musikanta sa...

Ditte:
Tack för rar kommentar. Det är alltid roligt att komma upp och andas lite storstadsluft. Här i Mogata och lilla Söderköping händer ju inte så mycket. Idag var det planerat strömavbrott mellan 9 och 14 så då gav vi oss iväg till IKEA i Linköping och handlade lite onödiga saker som vanligt. Ramar att rama in barnbarnens alster t.ex. Lagom till vi kom hem igen kom strömmen.
Kram från Ingrid

Bevare mig väl sa...

God tur till Stockholm!
Ska kolla över min lista på temaiterna. Återkommer om mina tema för januari till Anna som ju har december.
Kram!

Bevare mig väl sa...

Hej igen - Ingrid på Gotland är mig veterligen inte med oss längre - men hon kanske åter har kommit in?
En kram till

Bevare mig väl sa...

Ingrid, jag hälsar på hos pettas och där hittar jag att Helena har flaggat för januari - flytta då mig till februari. Jag skriver en notis om detta på min blogg på lördag också så löser det sig!
Hur många kramar finns det i världen? :-)

Tredje året i Hjo sa...

Ha det gott!

Vi i Kasperian sa...

Roligt att veta, kanske nån gång ... just nu är jag tydligen inne i nån sorts bloggsvacka. Hoppas komma ur den snart.
Berit E

Musikanta sa...

Tove:
Jag ska uppdatera på min blogg vad gäller lördagstemana.
Kram tillbaka

Musikanta sa...

Hans:
Tack!
Ingrid

Musikanta sa...

Berit:
Om man är inne i en bloggsvacka är det inte så dumt att vara med på något tema. Då får man inspiration igen.
Ingrid

Anki sa...

Önskar dig trevliga dagar i huvudstaden!

Musikanta sa...

anki:
Tack! Nu har jag kommit hem efter några intensiva och verkligen trevliga dagar. Ska försöka ta mig samman och skriva lördagstemat om en stund.
Kram