tisdag 3 december 2019

1715 - Decemberquiz 2019

Jag roade mig med att skapa ett litet decemberquiz medan jag låg och försökte somna i går kväll. Här kommer det. Åtta bilder på kända svenskar, döda eller levande. En bild ska bort. Vilken och varför? Det finns säkert många lösningar men jag har bara tänkt på en.













Tydligen har det varit något strul med kommentarsfunktionen eftersom jag inte fått några svar. Min vän Bloggblad hade samma lösning som jag när jag pratade med henne. Nämligen att det var Peter Jöback som skulle åka ut. Han är född i Värmland. Alla de andra i Småland.

1 = Lina Sandell
2 = Ingvar Kamprad
3 = Peter Jöback
4 =Jenny Nyström
5 =Lennart Hyland
6 =Vilhelm Moberg
7 =Lena Philipsson
8 =Carl von Linné

2 kommentarer:

Anonym sa...

Godvänner, jag heter Amanda, från Stockholm - Sverige. Jag är sjuksköterska på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Sverige. Jag är gift i mer än 6 år med två barn, mitt förhållande till Andrea min man vid första året var söt, romantisk och senare förvandlades till mardröm fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskar på mig och letade efter ett sätt att få en snabb skilsmässa , vi slogs upp för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek. Jag älskade min man så mycket. Jag vill inte förlora honom till en annan dam. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre .. Jag ville bara att han skulle ha hem för att älska mig för alltid. Jag förklarade min situation för en vän på jobbet, min vän Jennifer hon berättade för mig att snarare kontakta hjälp av en kärleksstiftare som heter Dr.Oduduwa från afrikana nation med magisk kärlek spell del bön för att återvända tillbaka ex love, att han har kraftfull begåvad charm för att få tillbaka kärlek och förtroende i alla trasiga äktenskap eller trasiga kärleksförhållanden, jag trodde och provade och det fungerar för mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr.Oduduwa svarade kan hjälpa mig att föra tillbaka min ex kärleksman hem hem med omedelbar charm kärleksdel, jag var mycket glad över att hitta den här mannen som hjälpte mig, jag följde alla hans instruktioner noggrant steg-för-steg böner och incantation jag gjorde själv i mitt hus med ljus ljus på natten. Oduduwa berätta allt jag kan göra hemma under nattbönerna älskar stavningsprocessen. Jag gjorde allt enligt anvisningarna. det började fungera för mig eftersom jag inom några timmar senare fick ett telefonsamtal från min man, jag var så förvånad och chockad eftersom han har slutat ringa eller skicka meddelanden till mig sedan de senaste 3 månaderna, nu gör jag omedelbart en kärlek stavningsböner min make Andrea kom hem för att be om ursäkt för mig, jag är så glad hur kärleksdel fungerar positivt på min man inom 2 dagar han är hemma. Just nu lever min man och jag båda lyckligt i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag är glad åt den stora mannen Dr.Oduduwa för hans begåvade talanger. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa till alla som vill återställa förlorade kärleksförhållanden eller kärleksförhållanden för att hitta verklig kärlekspartner.
{Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

ameliia sa...

Jag visste aldrig att jag kunde få bra och pålitliga trollformler online som verkligen kunde hjälpa människor som jag som behövde relationshjälp. Jag blev skild från min man när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så förkrossad och krossad. Jag var inte mig själv förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som heter Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag på och kontaktade senare honom och han sa till mig att han skulle få en kärlek förtrollning förberedd för att jag ska få tillbaka min pojkvän. Efter att ha gjort det behövande gjorde jag allt som han instruerade och till min största förvåning fick jag ett samtal från min pojkvän att han skulle komma hem och han var ledsen för allt han fick mig att passera igenom. Resultatet blev framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av något slag från honom. Du kan skicka e-post till honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för brådskande svar, skriv honom på sin WhatsApp-linje +2349020168697 ... Tack så bra BaBa Ogbogo