tisdag 2 april 2019

1661 Gems Weekly Challenge vecka 14 2019 - ÖVER

Det är SannaGems Weekly Photo Challenge som hittar på ett ord varje vecka för oss att skriva om och visa en eller flera bilder på som illustration. Vecka 14 2019 är ordet ÖVER. Fler som antagit  utmaningen hittar man på hemsidan.

Så här såg den färgsprakande himlen ÖVER vår lilla gata ut när vi kom hem efter gudstjänsten i Börrum i söndags kväll. 


Solnedgång över Stengårdsvägen sista mars 2019. (Bilden går att klicka större.) 



24 kommentarer:

Ingrid sa...

Vilken enormt vacker solnedgång!
Kram, Ingrid

Musikanta sa...

Ingrid:
Ja, jag tyckte den var fantastisk.
Kram från Ingrid

Violen sa...

Såå vackert! Ren njutning för ögat!
Ha det gott!

Vilt og vakkert sa...

Heisann, så fin avslutning på søndagens aktivitet. Det lønner seg å ta en titt opp en gang i blant ;:OD)

Ditte sa...

Vilken vacker himmel! Här lyckades du verkligen fånga de fina färgerna. Kan tänka mig att ni stannade ute ett tag för att se den.
Jättefin tolkning av temat.
Kram!

"LillaSyster" sa...

Mycket fin solnedgång. Och imorgon går solen upp över er gata igen =) Ha en fin kväll

BP sa...

Det är nog den mest dramatiska himlen jag har sett! "The sky is on fire" skulle jag döpa "tavlan" till. Vackert och ett klockrent bidrag till temat!

Margareta sa...

Det är vackra himlar nu som lägger sig över oss och det är jag glad för då inget annat känns vackert i naturen just nu. Inte hos oss i alla fall med allt vatten och snön som färgas svart av all skit som kommer fram.


Musikanta sa...

Violen:
Ha det gott själv!
Ingrid

Musikanta sa...

Vilt og vakkert:
Det lönar sig absolut att titta upp ibland :-).
Ingrid

Musikanta sa...

Ditte:
Tack för rar kommentar. Jag var inte ute så länge eftersom solen gick ner ganska snabbt. Dessutom var det ganska kyligt. Men en fin bild fick jag i alla fall av himlen.
Kram tillbaka från Ingrid

Musikanta sa...

"LillaSyster":
Önskar dig en skön kväll också. förhoppningsvis får vi en solig dag i morgon också. Det har varit två dagar med strålande sol. Ganska kyligt dock eftersom det blåst ganska kallt.
Ingrid

Musikanta sa...

BP:
Tack för din uppskattande kommentar som jag blev extra glad för. Jag tyckte också himlen var ovanligt vackert med den rosa färgen som kontrasterade mot den grå. Inte så vanligt att se.
Ingrid

Musikanta sa...

Margareta:
Som väl är finns det ingen snö kvar här hos oss utan våren har kommit så smått. Såg att mina pärlhyacinter redan börjat att blomma - ovanligt tidigt. Men än så blåser det ganska kyliga vindar trots att solen har strålat hela dagen.
Ingrid

Paula sa...

Så häftig solnedgång, tänk, den ena är inte den andra lik, himlen förändras varenda natt, kanske inte alltid lika färgsprakande tjusig men ändå. Jag bor som i en grop, träden skymmer solnedgången, tyvärr, så nu fick jag njuta av ditt fina foto

Klimakteriehäxan sa...

Fin himmel! Jag tenderar att glömma bort Gems weekly. Ska försöka bättre mig.

Lena i Wales sa...

Vacker himmel!

Musikanta sa...

Paula:
Ja, om det skulle bli ett tema med ordet förändring så vore det här fotot på sin plats. Jag vet heller inte knappast något som förändras så mycket som himlen - utom kanske när det är gråmulet varje dag :-).
Ingrid

Musikanta sa...

Aina:
Jag har heller inte varit med på några veckor - ibland passar ordet inte. Men dina inlägg brukar ju alltid vara intressanta att läsa så det är kul om du är med ibland.
Ingrid

Musikanta sa...

Lena i Wales:
Ja, ibland måste man bara ut med kameran...
Ingrid

byblixtra sa...

Vackert med vårhimlen. Det är lite av bästa tiden nu, så där strax innan det blir dags för trädgårdsskötsel och annat som ska göras på våren. Men här i norr är det rätt mycket snö kvar så vi får vänta med vårbruket ett tag till. Vi kan dock glädja oss åt att vårfåglarna har börja komma.

Anki sa...

Såå vacker solnedgång! Fint fångad med kameran!
Kram

Musikanta sa...

byblixtra:
Håller med dig om att det är allra bäst innan man är tvungen att ta itu med vårbruket. Inte så mycket för min del dock, men lite blommor i krukor och balkonglådor ska jag i alla fall plantera. Fortfarande ser jag mest sparvar, kråkor och kajor runt huset. Men det finns de som hört lärkan vet jag.
Ha det gott önskar
Ingrid

Musikanta sa...

Anki:
Tack Anki för rar kommentar! Önskar dig en fortsatt skön lördag.
Kram tillbaka från Ingrid