måndag 22 februari 2021

1816 Gammelfarmor gånger två

Återigen har en liten barnbarnsbarnspojke gjort sin entré på jorden och jag har blivit dubbel gammelfarmor. Han föddes i lördags så han är bara två dagar gammal när jag skriver det här. Allt gick bra och han verkar  ha funnit sig tillrätta i sin nya miljö. Hans storebror Leon blir två år i slutet av maj men honom och hans föräldrar har jag inte träffat sen han var några månader gammal. Vad lillebror ska heta är inte bestämt än. 

Här är ett foto på underverket som jag fått av mamma Isabelle och fått lov att visa. 

Jag hoppas bara innerligt att vi får vårt covidvaccin snart så vi kan få hälsa på  barnbarn och barnbarnsbarn. Men än så länge får jag nöja mig att titta på bilderna av dem. Livet är bra underbart ändå trots coronan!

10 kommentarer:

Bloggblad sa...

Grattis! Men det är väl ett barnbarnsbarn? Så gulligt. Nu har du många att ha koll på!

Ingrid sa...

Grattis till det nya lilla undret!
Kram, Ingrid

Geddfish ♥ sa...

Grattis! Ett nytt liv!
Ja, visst vill vi träffa våra barn, barnbarn och som du barnbarnsbarn!
Kram!

Karin sa...

Men åh, GRATTIS! Vilken liten fining! Förstår att du längtar efter att få se och hålla honom.

Musikanta sa...

Bloggblad:
Klart att det är - annars hade jag ju inte varit gammelfarmor :-). Bra för att du såg skrivfelet.

Musikanta sa...

Ingrid:
Tack för rar kommentar!
Kram tillbaka från Ingrid

Musikanta sa...

Gerd:
Jag längtar verkligen efter alla. Vaccineringen dröjer - jag hör ju till de äldre-äldre så jag tycker att det borde vara min tid nu. Men det är bara att vänta.
Kram tillbaka från Ingrid

Musikanta sa...

Karin:
Tack! Visst är han ovanligt fin för att bara vara två dagar gammal. Redan en riktig liten pojke. Men så är jag förstås partisk också.
Ha en fortsatt bra vecka önskar
Ingrid

BP sa...

Stort, stort GRATTIS till denna söting:-) Å då han redan nu suger på tummen så blir det helt onödigt att köpa en napp;-) Han ser betydligt äldre ut en bara två dagar måste jag säga. Måste vara hårets och tummens "fel";-)

Musikanta sa...

BP:
Precis vad jag har tänkt. Han ser redan ut som en liten pojke och inte bara som en baby. Det är så frustrerande att inte få träffa varken barnbarn eller barnbarnsbarn. Fick ett vaccinationskuvert idag med tidsbokning men de har tydligen inte hunnit med att lägga ut kalendern för det visade bara blankt när man skulle fylla i. Helt absurt!
Ingrid