söndag 19 maj 2013

794 Bloggerstrul

Min blogger strular och jag blir väldigt ledsen och frustrerad när jag hela tiden får meddelande om att "Hoppsan! Google Chrome kan inte ansluta till xxxx". Jag får alltså göra om allting från början igen. Jag har försökt byta webläsare men det blir inte bättre.

Bilderna strular också. När jag har klickat in mig på min egen blogg efter att kanske ha försökt ett par gånger, möts jag av blanka fyrkanter som efter lång tid blir bilder. Några får man klicka på för att få fram överhuvudtaget. När jag ska lägga in en bild (förminskar dem alltid) går bilderna bara fram till hälften och sen får jag göra om allt igen. Då brukar det funka.

Nyss, när jag klickade på förhandsgranska fick jag ett meddelande om att websidan inte var tillgänglig. Vid nästa försök gick det bra. Att gå in och läsa andra bloggar är nästan hopplöst. Jag får försöka ett par tre gånger innan jag kommer in - om jag gör det överhuvudtaget. Är det någon som har liknande problem eller vet vad man kan göra åt det? Facebook kommer jag in på direkt.

10 kommentarer:

Gunilla sa...

Fy, vad det låter frustrerande!

Musikanta sa...

Framför allt är det ju hopplöst svårt att komma in på andras bloggar. Jag har försökt att komma in på din, men det går inte just nu.

Karin sa...

Men så jobbigt! Jag har ju inte blogger, och för närvarande inga liknande problem (peppar, peppar). Just nu är jag uppkopplad via mobilen och det fungerar bra, men hemmavid kan vår närverk krångla ibland. Då drar jag helt enkelt ut kontakten till routern (och sätter i den igen). Det brukar hjälpa!

Musikanta sa...

Karin:
Ja, det gör jag också när det inte går att komma in på nätet överhuvudtaget. Men här är det bara Blogger som bråkar. Facebook kommer jag in på direkt.

olgakatt sa...

Just nu inga problem men för ett par dagar sen kunde jag inte svara på kommentarer. Blogger är litet lynnigt ibland.

Annika sa...

Mystiskt.
nej, jag har inte märkt ngt strul.
Blogger är konstig ibland. HOPPAS det ordnar sig för dig.
Kram!!

Musikanta sa...

Olgakatt:
Det är så hopplöst när man ideligen får göra om och ändå inte kommer in. Jag får väl slå ihop ödmjukhet med tålamod, för jag har inte tid just nu att vänta så länge - tålamodet tryter :-). Hoppas att det löser sig snart - det har varit så här över en vecka nu.

Musikanta sa...

Annika:
Jag hoppas verkligen också att det ordnar sig - man får ingen lust vare sig att skriva något eller läsa bloggar när man försöker komma in 4-5 gånger och det ibland ändå inte lyckas.
Kram!

Bloggblad sa...

Jag hade problem med bilderna förut, det tog evigheter, men plötsligt funkade det snabbt. Såg att Vonkis nyligen undrade om andra hade samma problem också.

Musikanta sa...

Bloggblad:
Förlåt att jag inte kommenterat tidigare. Det har löst sig, verkar det som. Fast bilderna får jag för det mesta lägga in två gånger. Första gången stannar de på hälften.