onsdag 8 maj 2013

790 Galleri Fredag

Galleri Fredag kommer några dagar för tidigt den här veckan eftersom jag kommer att vara utan min dator tills på söndag. Det är Annika i Reston som svarar för temana den här månaden. (Annika, kan du lägga in mig på widgeten när det blir dags är jag glad!) Hos henne finns övriga fredagsgallerister länkade. Rubriken den här veckan lyder När kvällen kommer.

Precis när jag hade tagit reda på vad Annika hade tänkt sig att vi skulle skriva om och visa bilder på, råkade jag titta ut genom fönstret. Med kameran i högsta hugg rusade jag ut och gick längst bort på vår lilla gata och tog de här kvällsbilderna. Håll till godo!


16 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Kvällarna är synnerligen vackra just nu:). Fina stämningsbilder du fångade!

Karin sa...

Fina bilder! Det är en liten nyansskillnad mellan majkvällshimlar och augustikvällshimlar som jag funderat på ibland. Majkvällshimlen kan vara lika rödorangerosa som augustikvällshimlen, men den ser ändå mer optimistisk ut, medan augustikvällshimlem har en vemodigare ton. Fast kanske allt finns i betraktarens öga?

Musikanta sa...

PettasKarin:
Tack! Det var bara tur...
Kram


Karin:
Tack! Jag har aldrig tänkt på det, men det ser faktiskt så ut. Majhimlen är ljusare i alla fall trots att solen håller på att gå ner. Det blir ju snart aldrig riktigt mörkt heller.

Annika sa...

VAD fint, Ingrid.
Det är just sådana där vackra bilder jag vill frossa i på fredag.
Absolut, jag lägger upp dig då. Lovar!!
Inga problem.
Kramar och ha en fin långhelg (vi har ingen sådan hos oss)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Bloggblad sa...

Från min balkong har jag samma utsikt med några stora kala träd framför solnedgången, som än så länge sker i västra kanten av Ramunderberget. Om bara en månad blir det aldrig mörkt över kanten... då kan jag stå hur länge som helst på balkongen och bara suga in himlen.

Eleonora sa...

Så vackert Ingrid.
Hemkommen efter en veckas konstant gående - tur att jag tagit med bra skor. Men nyinköp av 3 blev det + tofflor. Bl a!
Trevlig helg. Ses vi snart?
Kram kram från din vän
Eleonora

Musikanta sa...

Bloggblad:
Visst är kvällarna vackra så här års! Förstår att du har fin utsikt från din balkong. Tror aldrig jag har varit där ute.


Eleonora:
Önskar dig också en skön helg. Vad beträffar skor går jag numera alltid ut och promenerar i jympadojor. På vintern har jag rejäla kängor. Det hade jag aldrig kunnat drömma om när jag var ung och pinades i högklackade skor med stilettklackar. Vi måste absolut ses snart.

Kramar från Ingrid.

Nilla Tankebubblor sa...

Jättevackra bilder! och fint upplagt också med fyra lika stora. Jag önskar att jag hade lite bättre utsikt! (Jag får promenera en bit ur bostadsområdet för att hitta någon fin solnedgångsbild.) Ha det så skönt!

Anonym sa...

Så fina foton!

Unknown sa...

Vakre bilder med herlig lys og flotte trær.
God helg.

Annika sa...

Vacker kvällshimmel! Jag kan inte få nog av kvällshimlar och solnedgångar, fotar dem ofta...

Eleonora sa...

Trevlig helg söta du och jag ser fram emot en träff vad det lider.
Kram kram

Suss sa...

Mycket vackra bilder! Skymning och gryning är lite magiskt, tycker jag, men det är inte alltid man lyckas fånga det på bild. Det gjorde du! Kram!

Musikanta sa...

Nilla:
Någon utsikt har vi ju inte från vårt hus men några kilometer härifrån har vi en fantastisk utsikt över Slätbaken - men dit hann jag ju inte :-).
Kram


Myhrans:
Tack!


Marit Helene Gåsland:
Hej och välkommen till min blogg. Jag är tyvärr likadan - men i längden blir det lite enahanda så jag försöker ta det lugnt.

Jag önskar dig en skön fortsättning på helgen!
Ingrid

Musikanta sa...

Annika:
Tack! Jag försöker hålla igen lite eftersom de ofta blir likadana. Men det är inte lätt när solen glöder på himlen. Är det vatten med i spelet är det helt omöjligt att låta bli.


Eleonora:
God fortsättning på helgen får jag väl säga nu. Har just kommit hem igen från Mälarhöjden, har en spelning på SPF på måndag. Men jag kommer snart upp igen och då ensam, eftersom MM inte gärna åker hemifrån.
Kramar från Ingrid


Suss:
Tack för rar kommentar. Jag försöker numera låta bli att fotografera solnedgångar eftersom jag nog har några hundra sådana bilder. Men det var svårt att låta bli den här gången när det var Galleri Fredagsämnet.
Kram