fredag 10 oktober 2014

1005 Oreda i bloggen


Hej alla bloggvänner! Jag har lyckats med något som jag inte trodde fanns möjlighet till, nämligen att klicka bort hela inlägget om Oktobernytt från Bonniers när jag skulle publicera det här nya om Allers Mönstertidning. Eftersom jag hade så många läsare av DET inlägget skrev jag om det - bilderna fanns ju kvar så det gick ganska fort. Tyvärr kom också alla fina och trevliga kommentarer bort och det sörjer jag över.

Eftersom jag numrerade mina inlägg ordentligt trodde jag i min enfald att inläggen också skulle komma i nummerordning - men det brydde sig inte Blogger om det minsta. Så nu ligger inlägg nr 1003 före inlägg nr 1004. Är det någon som är intresserad av att läsa om vilka kappor och klänningar som man ska skaffa nu på höstkanten, måste man alltså scrolla ner ett inlägg. Är det någon bloggvän som vet hur man skulle kunna få ordning på det hela vore jag tacksam!

UPPDATERING:
Jag har fått hjälp av mina bloggvänner att få ordning på min blogg. Tack Ingrid, Gerd och Annika! Det var ju inte så svårt bara man vet om det.

11 kommentarer:

Gunnel sa...

Jag älskar att titta i gamla mönstertidningar. En del mode är faktiskt modernt idag med, och det är intressant att se hur det kommer igen med jämna mellanrum. Det där att klicka bort ett inlägg drabbade mig med för ett tag sen. Ibland är hjärnan inte riktigt på samma våglängd som fingrarna. Kram

Ingrid sa...

Så försmädligt när det blir så där. Jag vet inte hur det funkar i blogger, men i WP kan man ändra dateringen och då rättar sig ordningen på publiceringen efter det. Testa om det går!
Kram, Ingrid

Geddfish ♥ sa...

Hej! Du ändrar bara i publiceringsdatum och klockslag.
Gå in på redigera och gör detta. Är enkelt.
Men att bli av med ett inlägg, det har drabbat mig också. Man kan liksom inte spara originalet om man ändrar och sparar igen. Så retligt, så.
Lycka till och trevlig fredag, kram, Gerd

Annika sa...

Vad tråkigt att det blev så. Att du verkligen trollade bort ett helt inlägg...
Har inte hänt mig. Fick du ingen varning innan inlägget helt försvann?
Jag förpublicerar alltid mina inlägg, lägger det på schema sas.
Önskar dig en fin helg!!
Kram!

Annika sa...

Ja, du kan lätt ändar ordningen på inläggen som Gerd säger ovan. Lätt som en plätt!!

Musikanta sa...

Gunnel:
Skönt att NÅGON mer än jag har varit med om detta. Det kändes faktiskt i magen, så besviken blev jag. Det var ju ett ganska långt och bearbetat inlägg med massor av kommentarer.Jag sörjer mest över att dessa är borta.
Kram

Musikanta sa...

Ingrid:
Tack! Det gick och glad är jag. :-).
Kram från Ingrid

Musikanta sa...

Gerd:
Jag tror att jag vet vad jag gjorde för fel. Det kom upp en ruta med Spara ändringar och Spara inte. Jag tryckte nog på Spara inte istället för UPPDATERING.
Tack för hjälpen - det funkade ju!
Kram från en glad Ingrid

Musikanta sa...

Annika:
Tur att jag har så duktiga bloggvänner - det är ju inte svårt bara man vet det, haha.
Kram från Ingrid

Första året i Hjo sa...

Har inte hänt mig - än. Ser ut som om du får hjälp ser jag i kommentarerna, att få dem i kronologisk ordning.

Musikanta sa...

Hans:
Det har tidigare hänt att jag raderat hela min länklista och min blogglista, men aldrig att jag har raderat ett helt inlägg.
Det är bra med bloggvänner!
Ingrid